avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita a averii personale a ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita a averii personale a administratorului unui SRL

Datorita unor prejudicii create , s-au facut niste plangeri penale si s-au instituit niste sechestre asiguratorii . Pt. unele s-au dat ordonante de NUP , altele au ajuns in instanta . De ce se pune sechestru asiguratoriu pe averea administratorului firmei debitoare daca exista notiunea de societate cu raspundere limitata ?
Cel mai recent răspuns: computel , utilizator 04:31, 1 Octombrie 2008
Nu.
A primit o citatie pentru executie silita din cauza unei datorii catre Fisc a unei SRL pe numele sotului.Societatea are un capital social nesemnificativ, dar citind mesajele anterioare ma intreb daca apartamentul meu este in pericol.Spun "al meu", pentru ca il am dinaintea incheierii casatoriei, deci este pe numele meu, pe cand societatea e pe numele sotului....

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolvabilitate ContSters280612 ContSters280612 Buna ziua, as dori sa stiu daca ANAF poate cere intrarea in insolvabilitate a unui s.r.l. pentru o datorie de 23.000 lei. Multumesc. (vezi toată discuția)
Diferenta intre insolventa si faliment redstyle redstyle buna ziua! avem o societate care a fost bagata in insolventa ptr suma de 1 mil vechi ..procesul abia s-a incheiat ..iar acum in urma recursului sentinta a ... (vezi toată discuția)
Raspundere ContSters193523 ContSters193523 buna ziua am o intrebare in cazul in care o societate comerciala a piratat niste programe le-a folosit are in proces pe rol imi spune si mie de ex daca ... (vezi toată discuția)