avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

am avut un accident de circulatie, accidentul a fost soldat cu o victima (vatamare corporala din culpa art 184 c.p). ceea ce vreau eu sa stiu este: permisul de conducere se poate recupera in mai putin de un an de la data ramaneri definitiva a sentintei? fiind la prima abatere de acest gen cu cazier judiciar curat pana in prezent, nu am platit nici o amenda in viata mea.
Cel mai recent răspuns: bogdan-b , utilizator 23:09, 3 Iulie 2011
imi cer scuze,

ca urmare a acestui evniment voi avea si cazier, acest cazier la cat timp devin "curat"?
nu ati spus cum s-a finalizat procesul, cel mai probabil ati fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare. cazierul devine curat, de drept, dupa expirarea perioadei de incercare, asta daca nu se intimpla ceva intre timp, Doamne fereste!
cazierul devine curat dupa perioada de un an? pana acum nu am avut nici o amenda, deci nu este cazul sa se inample ceva.
uni am avut termen, ca urmare luni a fost si pronuntarea. acum trebuie sa astept daca partea vatamata face recurs. am sa scriu aici care este sentinta.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2011
bogdan-b, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta rodica05 rodica05 Buna ziua, in urma unui proces penru conducerea sub influenta alcoolului sentinta este: - 6 luni de inchisoare cu suspendare - perioada de incercare de 2 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto alex2150 alex2150 buna ziua, as vrea sa stiu si eu cand as putea sa dau de permis din nou , mi-a fost anulat de judecatorie pe 20 aprilie se face un an de cand s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar pentru redobandirea permisului de conducere stiflers stiflers Sunt condamnat la 4 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere in urma a doua dosare penale, primul pentru vatamare corporala iar cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)