avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere CIM salariat cu datorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere CIM salariat cu datorii

Buna ziua !

Daca am un salariat care nu a mai venit la munca si are datorii catre societate ( de ex. lipsa in inventar, facturi neachitate ...) ce se intampla cu contractul de munca pana la clarificare ? Se poate suspenda doar ? Daca i-l desfac disciplinar, cum mai pot recupera datoria ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:22, 1 Iulie 2011
Datoria o puteti recupera numai prin hotarare judecatoareasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputare marfa lipsa la inventar CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN Buna ziua. Am avut un angajat lucrator comercial cu gestiune care si-a dat demisia si care in ultimele doua zile de preaviz cand trebuia sa inventariem marfa ... (vezi toată discuția)
Cim AncaBubu AncaBubu Buna ziua. Am si eu o problema la locul de munca si chiar nu stiu cum sa mai procedez.Sunt Manager la o cofetarie. Pe data de 19 a venit seful meu si mi-a ... (vezi toată discuția)
Concediere ContSters228636 ContSters228636 In urma inventarului s-a constatat ca unul dintre gestionari a furat; cand si-a dat seama ca a fost descoperit nu a mai venit la munca. S-a demarat procedura ... (vezi toată discuția)