avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Discutie messenger
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Discutie messenger

Buna ziua tuturor! Nu vreau sa fiu aratat cu degetul sau altceva pentru ca am o alta orientare sexuala. Nu deranjez in niciun fel pe altii dar vreau doar sa explic problema. Id-ul meu a fost pe un site de profil. M-a bagat in lista un baiat ieri care a pretins ca e de varsta cu mine (16 si jumatate). Am facut schimb de poze, i-am spus o zona fictiva unde locuiesc, si am facut schimb de poze (bineinteles ca i-am dat poze cu un baiat de pe google). Tot zicea sa-i dau numarul de telefon, sa-i dau webcam ca o sa-mi dea si el in alta zi dar am refuzat. El are profi pe acel site, dar am inteles ca poate fi chiar politia sub acel id. :(( M-a si intrebat daca imi plac copiii sau adultii. Ma gandesc ca poate am savarsit vreo fapta grava...nu m-am intalnit cu el si am vorbit doar 15 minute dar informatii destul de explicite. Chiar poate fi politia si sa ma dea in cautare dupa ip? #-o Suna destul de tampit, dar am fost speriat de un "prieten" . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rebben , utilizator 21:23, 4 Iulie 2011
Multumesc pentru raspunsuri! Nu a mai intrat pe messenger acest baiat. Eu sunt la fel de ingrijorat. Poate a vazut cineva conversatia si vrea sa mi-o plateasca ca voiam sa ii "nenorocesc" baiatul..
Ceva vesti. Ieri a intrat baiatul pe messenger si i-am explicat ca nu imi plac baietii si ca a fost probabil o confuzie de id-uri si ca nu ma intereseaza asa ceva. Sa inteleg ca problema e .. rezolvata? :">
"rebben"..am citit si recitit ceea ce ai postat, de ce atatea griji pentru ceva neinsemnat? asta daca nu cumva ascunzi ceva..spui ca-ti e teama, de ce nu-i stergi id-ul de messenger? de ce nu-l ignori pur si simplu? spui ca nu-ti plac baietii, dar ai intrat in vorba cu respectivul, ati facut schimb de poze(intr-un fel tu te-ai bagat in astea), chiar daca tu i-ai dat unele in care nu erai tu..acum spui ca-ti e teama ca ai fi savarsit vreo infractiune, am inteles ca ai putin peste 16 ani.Te contrazici in multe..nu cumva esti tu vreun nene care acosteaza minori pe site-uri de socializare si te dai drept victima doar ca sa aflii ce se poate intampla daca in urma unor discutii cu conotatii sexuale pe internet cu minori, cineva poate fii acuzat de ceva???..si da, ip-ul se poate afla..mai usor decat crezi..stimata colega "olimpia ilie" probabil nu stie lucrul asta.
Hmmm, internetul e raiul pedofililor, deci..

Ceva vesti. Ieri a intrat baiatul pe messenger si i-am explicat ca nu imi plac baietii si ca a fost probabil o confuzie de id-uri si ca nu ma intereseaza asa ceva. Sa inteleg ca problema e .. rezolvata?

Intrebarea mi se pare aiurea..daca tot ce ai spus e adevarat si nu e cum am pretins eu(si daca am pretins gresit, imi cer scuze) , doar tu poti sa stii daca s-a rezolvat "problema", desi simplul "ignore" al respectivului, rezolva totul.
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
Sonji, utilizator
Fix pedofil sunt. :)) Nu ati inteles ce intrebam. Mie imi plac baietii, asa sunt si schimbarea nu prea e posibila, si am putin peste 16 ani. Am avut cont pe un site (nu chiar de matrimoniale) si s-a bagat in seama un baiat care zicea ca are si el 16 ani. Eu niciodata nu divulg informatii despre mine, macar atat timp cat sunt minor si sunt in paza parintilor, incat i-am trimis niste fotografii de pe google si i-am spus ca locuiesc in total alt loc. Eu sunt foarte sperios iar un amic mi-a zis poate in gluma (dar eu am luat de bun) faptul ca se poate ascunde politia sub acea persoana. Faptul ca imi plac baietii nu stiu decat 2 prieteni foarte buni, probabil daca ar fi aflat cei mai apropiati sau parintii as fi fost deja decapitat. Am o reputatie (liceu bun, note maxime) si faptul ca , copilul tau este pe invers, cred ca ar demoraliza orice parinte.
Bineinteles ca am dat ignore tipului si sa zic asa am cam exagerat cu toata situatia.

Pur si simplu aveam nevoie de mesaje care sa ma mai calmeze, eu am si stari de lipotimie si era fix ce-mi trebuia un maaaare lesin in fata monitorului. #-o

In alta ordine de idei, ma cam deranjeaza in ce categorie m-ati clasificat. Daca as face ceva ilegal, chiar credeti ca m-as apuca sa postez pe forumuri, sa existe dovezi impotriva mea?:D Poate mai citeste si altcineva subiectul si ma trezesc cu 3 gorile la usa ca exista dovezi cum ca sunt pedofil. =D> Va faceti pacate degeaba. E un forum, totusi exista "parerea mea". Din nou poate sunt prea sensibil, si oricum vreau sa inchid subiectul.
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
rebben, utilizator
Stai relaxat ca nu vei pati nimic. Probabil persoana respectiva era ceva pedofil penal care vroia sa fraiereasca ceva pustiulica habarnist. Si chiar daca ar fi politia, nu are ce sa iti faca in situatia de fata. Asa ca poti sta relaxat din punctul asta de vedere.
Cat despre partea cu placutul baietilor, parerea mea e ca ai vazut prea multe filme si nu ti-a dat nimeni un sut in fund sa te trezeasca la realitate. Cand am vazut mesajele tale am crezut la inceput le-a scris ceva fata speriata de 5 ani. Eu zic sa incerci sa te porti ca un baiat de 16 ani. Sau daca vrei sa te porti ca o fata, macar poata-te ca una de 16 ani, nu de 5... fara suparare.

Alte discuții în legătură

Corupere de minori sau nu ? Sorin100 Sorin100 Bună. Eu am 18 ani iar prietena mea 14 și un pic. Vorbim de doua luni. Nu am întretinut relatii sexuale , nu nimic. Ea este in alta tara. Ne-am vazut doar ... (vezi toată discuția)
Filmata pe facebook ContSters334929 ContSters334929 am fost filmata pe facebook in timp ce faceam dragoste cun individ si ii dadusem webcam el acum ma ameninta ca pune filmele cu mine pe internet am 37 de ani ... (vezi toată discuția)
Amenintari virtuale osyk osyk Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)