avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Discutie messenger
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Discutie messenger

Buna ziua tuturor! Nu vreau sa fiu aratat cu degetul sau altceva pentru ca am o alta orientare sexuala. Nu deranjez in niciun fel pe altii dar vreau doar sa explic problema. Id-ul meu a fost pe un site de profil. M-a bagat in lista un baiat ieri care a pretins ca e de varsta cu mine (16 si jumatate). Am facut schimb de poze, i-am spus o zona fictiva unde locuiesc, si am facut schimb de poze (bineinteles ca i-am dat poze cu un baiat de pe google). Tot zicea sa-i dau numarul de telefon, sa-i dau webcam ca o sa-mi dea si el in alta zi dar am refuzat. El are profi pe acel site, dar am inteles ca poate fi chiar politia sub acel id. :(( M-a si intrebat daca imi plac copiii sau adultii. Ma gandesc ca poate am savarsit vreo fapta grava...nu m-am intalnit cu el si am vorbit doar 15 minute dar informatii destul de explicite. Chiar poate fi politia si sa ma dea in cautare dupa ip? #-o Suna destul de tampit, dar am fost speriat de un "prieten" . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rebben , utilizator 21:23, 4 Iulie 2011
Eu am fost intotdeauna o fire mai sensibila, am avut probleme de acomodare pana si la gradinita. Nu am avut sprijinul tatalui, am fost aratat cu degetul la scoala cand aveam stari de lipotimie si am trait pana la 14 ani cu diagnosticul de tumora cerebrala, dar pana la urma a fost o eroare a sistemului medical romanesc de super mare precizie. Sunt multi factori ce poate mi-au dereglat piulitele sau poate asa m-am nascut. ---> Asta ca o mica (mare) paranteza, dar care nu fac obiectul ariei.
Ma bucur ca totul e ok si voi evita pe viitor contactul cu persoane straine. Multumesc tuturor pentru interes!

Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
rebben, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori sau nu ? Sorin100 Sorin100 Bună. Eu am 18 ani iar prietena mea 14 și un pic. Vorbim de doua luni. Nu am întretinut relatii sexuale , nu nimic. Ea este in alta tara. Ne-am vazut doar ... (vezi toată discuția)
Filmata pe facebook ContSters334929 ContSters334929 am fost filmata pe facebook in timp ce faceam dragoste cun individ si ii dadusem webcam el acum ma ameninta ca pune filmele cu mine pe internet am 37 de ani ... (vezi toată discuția)
Amenintari virtuale osyk osyk Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)