avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Incompatibilitate???
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Incompatibilitate???

Va salut, situatia mea de fapt consta in raspunsul incomplet atat din partea baroului cat si de la Finantele Publice. In fapt, doresc sa accesez un proiect agricol pe masura 112,o anumita suma de bani pt investitii agricole, ceea ce ma determina sa-mi infiintez persoana fizica autorizata. Nelamurirea mea este urmatoarea, o data infiintat PFA-ul pot sa mai sustin examenul de intrare in barou, iar in cazul in care sunt admis pot sa-mi exercit profesia?? Sau este o incompatibilitate cu profesia de avocat?
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 10:05, 6 Iulie 2011
de ce sa fie economie? ce produc il trec ca un consum propriu,(o sa stau numai mahmur:DB-))nu se poate SRL. doar PFA
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
aidanisor, utilizator
Compromisul cu masura 141 nu este de cinci ani, bani care poti sa primesti da, dar daca la trei ani nu ati implinit niste conditiile cele doi restante nu vei primi cele 1500 de euro pe an. Nu faci un compromis pe cele 5 ani, doar pe cele 3, dupa care revin cu o cerere si o constatare ce ati majorat profitul, si unitatii de dimensiunea economice, ude-uri, care vor fi la baza pentru prelungirea cele doi ani restanti. Atunci poti sa renunt. Si nimeni va va oblig sa continuati proiectul. Imi cer scuze pentru redactarea anterioara. Nu cred ca este incompatibila activitatea totodata pfa-uri poate angaja dupa ultima reforma muncitori.
aidanisor a scris:

de ce sa fie economie? ce produc il trec ca un consum propriu,(o sa stau numai mahmur:DB-))nu se poate SRL. doar PFA

daca il treceti ca un consum propriu nu va trebuie PFA :)

inaintati la Barou o adresa scrisa, ca sa va raspunda prin posta recomandata. Dupa parerea mea atat timp cat veti avea un CIF ca PFA e cam imposibil sa mai aveti unul ca avocat.....

Am spus "cam imposibil" deoarece in Romania nimic nu e imposibil =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati cu profesia de avocat lavinia2 lavinia2 buna ziua, doresc sa imi infiintez un PFA avand ca si obiect de activitate agricultura, cu fonduri alocate din cadrul uniunii europene si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate (pfa si membru in barou) student 1 student 1 va rog un raspuns daca sunt inregistrat ca pfa sau ii am dreptul sa sustin examen pentru admiterea in barou ?(dupa licenta in drept) (vezi toată discuția)
Avocat - consultant fiscal loredy1983 loredy1983 Am si eu o intrebare , va rog frumos sa-mi spuneti daca profesia de avocat este compatibila cu calitatea de consultant fiscal? Adica as vrea sa stiu daca poti ... (vezi toată discuția)