avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere penala

am fost batuta de sot, santem in divort, am scos certificat medico legal si am facut plingere penala oare poate scapa bazma curata cu pile si cam cat dureaza solutionarea ?

valentina
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:01, 5 Iulie 2011
In afara de certificatul medico-legal , care atesta ca ati fost agresata ,mai este necesara administrarea unor alte probe care sa demonstrexe ca sotul dvs este cel care v-a agresat(acte , martori ,alte probe acceptate de lege).
Faptul ca sunteti in posesia unui certificat emis de medicul legist ,acesta probeaza numai ca ati suferit agresiuni , fara a se putea demonstra/dovedi si cine este autorul acestora sau modul in care le-ati suferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe divort Sanas Sanas Un concediu medico-legal din 1998 pentru agresiune din partea sotului, poate fi folosit in prezent ca proba in procesul de divort (in ciuda faptului ca este ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat teodorteo teodorteo am lucrat ca ag de paza la o firma din arad.Ieri am fost chemat la sediul firmei pt niste probleme iar cind am ajuns la sediu am fost invitat intro camera a ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala ContSters176974 ContSters176974 azi am fost agresata de o femeie la care am stat in chirie in perioada martie-iulie 2010.m-am intalnit intamplator in parc cu ea in timp ce mergeam spre ... (vezi toată discuția)