avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortata in ro,fara sa fac schimbarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortata in ro,fara sa fac schimbarea numelui///casatorie in alta tara...

sunt divortata de multi ani,sentinta estipuleaza schimbarea numelui,dar n-am facut-o pana acum;e posibila casatoria in alta tara,avand in vedere ca iau numele sotului de aici?
multumesc
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 02:38, 8 Iulie 2011
Puteti obtine o noua carte de identitate personal in tara sau prin mandatar cu procura speciala autentificata la misiunea diplomatica sau oficiul consular roman din tara de resedinta. Sunt necesare si niste fotografii de dimensiuni speciale certificate de ambasada sau consulat.
Nu sunt acceptate procurile autentificate de notar strain, chiar daca sunt apostilate sau supralegalizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere roman pt copil nascut in strainatate monikadiana monikadiana Eu si sotul meu ne-am casatorit in Italia insa nu am inregistrat certificatul de casatorie in Romania iar acum avem si un bebelus.Problema e ca sotul meu e ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)