avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea zilierilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea zilierilor

Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu o clarificare. Suntem o societate care desfasoara activitati in silvicultura (impaduriri, completari, plantari de puieti, taieri de ingrijire, curatiri, exploatari etc). La art 11 din L52/2011 - Legea zilierilor este urmatorul text "Se pot presta activitati cu caracter ocazional in urmatoarele domenii:
a) agricultura
b) vanatoare si pescuit
c) silvicultura, exclusiv exploatari forestiere,, etc'
Sintagma "exclusiv exploatari forestiere" se refera la faptul ca este valabil doar pt exploatari sau nu este valabil pentru exploatari?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:05, 8 Iulie 2011
"Exclusiv exploatari forestiere" inseamna numai (doar) pentru exploatari forestiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilierii roxanag roxanag Buna ziua, O firma de cercertare si sondaje de piate,poate incadra persoanele pe care acestia le folosesc pentru culegerea datelor .Ce parere aveti ?Eu ma ... (vezi toată discuția)
Vreau sa angajez zilier lidiao lidiao Buna ziua, as dori sa stiu daca in constructii pot angaja zilier, am citit ca nu se poate, nici macar sa-mi sape santuri? (vezi toată discuția)