anamarian a scris:
Am mai luat si inainte tot de acolo si nu m au prins
LA CE SA MA ASTEPT?
Sunteti prea sincera :)) ganditi-va ca si ei pot citi acest topic fiind public si vor verifica inregistrarile video mai vechi si daca va gasesc pot demonstra ca nu e prima data si ca sunteti o infractoare cu un grad mai mare de periculozitate decat in speta de fata putand sa va aplice o pedeapsa mai mare...
g3anina,ai furat sa nu!? Daca esti in culpa, suporta consecintele faptelor tale! Ce vrei de fapt? Clementa?
ieri 4.08.2008 am fost sa fac niste cumparaturi si am luat si niste produse care cik in val de un milion pt ca au pus val dubla.m-au luat la sectie am dat cu subsemnata si ni-sa facut popze ca la un criminal vb urate adresate mie si amprente si mi -sa facut dosar penal au zis ca voi lua o amendade la parchet.acum as avea si eu 2 intrebari :1 daca nu am bani sa o platesc ce se va intampla?? 2 voi face cumva puscarie???am un copil in varsta de 10 luni si mie frik sa nu ramana singur pe lumea asta cruda si rea.ast raspunsuri si cele mai sincere pareri.regret cea ce am facut si le-am luat k...nu am posibilitati cresc singura copilul cu alocatia de 2.50 ron.multumesc
~ final discuție ~