avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pianina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pianina

am un baiat elev la un lic muzical in clasa 3 repeta la pianina acasa intre orele 17-18 ore acceptate de vecinii scarii inafara de cel de sub mine .Am inteles caci el este mai afectat dar nici asa caci nu doreste la nici o ora sa cante copilul mi-a chemat de nenumarate ori politia la usa acestia nu mi-a interzis nici o data sa nu cante ami streseaza copilul deja acesta cand se pune la instrument se uita tot la usa spuneti-mi voi o solutie copilul este premiat la foarte multe concursuri nationale si internationale sa nu mai faca pian ca deranjeaza pe domnul,,vames,,? astept o solutie si de la voi.Chiar este legea asa sa nu poata repeta in bloc la orele 17-18 ?
Nu se poate lua nici o atitudine pentru acest abuz adus fiului meu?Este o crima ca ne educam copilul si ai dam o oarecare cultura generala? Daca asculta manele nu-l deranja!
Cel mai recent răspuns: arockz , utilizator 13:18, 27 Iulie 2011
NU NE SPUNETI LA CE ETAJ STATI ? SUNT SIGUR CA STATI DEASUPRA SI PE DUMNEAVOASTRA NU ARE CINE SA VA DERANJEZE.
OMUL ARE DREPTUL LA LINISTE INDIFERENT DE MESERIA LUI.
SI CU TOT RESPECTUL DOMNILOR AVOCATI DACA ATI FI PUSI IN ACEASTA SITUATIE ATI MAI DA DREPTATE ACESTUI CAZ???
MI SE PARE ABERANT SA STAI IN BLOC SI SA ITI PERMITI SA FACI CE VREI INDIFERENT DE ORA.
DACA AR FACE TOTI LOCATARI CE FACETI DUMNEAVOASTRA UNDE S-AR AJUNGE???
NIMENI NU ESTE OBLIGAT SA ASCULTE ZGOMOTELE CARE NU II PLAC. SI DE CE NU VA IZOLATI APARTAMENTUL?
SI EU SUNT IN SITUATIA ACEASTA SI STIU CUM E SA FI DERANJAT LA ORICE ORA DIN ZI DE "COPII PREMIANTI"...DAR COPILUL MEU CAND SA MAI INVETE SI CUM SA SE MAI CONCENTREZE LA LECTII???? UNII OAMENI MUNCESC SI ZIUA SI NOAPTEA SPRE DEOSEBIRE DE ALTII CE STAU SI POSTEAZA PE NET,TOT EI NEMULTUMITI CA VECINUL NU II ACCEPTA ZGOMOTELE.
UNDE ESTE RESPECTUL????
NU STIAM CA DACA AI O ANUMITA MESERIE POTI FI DERANJAT DE ORICINE ORICAND.
SI CE EDUCATIE VRETI SA FACETI DACA NICI DUMNEAVOASTRA NU STITI SA SCRIETI CORECT GRAMATICAL?!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
ContSters217047, utilizator
Daca "tipati" la noi cu majusculele as zice ca sunteti vecinul deranjat de pianul copilului care exerseaza. Sunteti vecinul vames?

Nu se leaga de meseria cu pricina, ci face aluzie la naravurile meseriei, daca n-ati inteles.
Ma rog, vames, nevames, vorba e ca micul pianist are voie de la lege sa exerseze o ora pe zi in intervalul 17-18.
@oscar123
Legea e lege (pentru unii se pare ca nu suficient) si legea spune ca intervalul 22-08 este considerat legal de liniste.

Autorul topicului a spus clar ca nu in acest interval se produce "exersarea" si ca politia sesizata nu a aplicat masuri corective sau pecuniare, deci despre ce discutam?

Lipsec, din cate stiu eu, sau nu se aplica masurile asupra abuzurilor facute de cetateni la 112. De asemenea meseria de reclamangiu nu este sanctionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias pianist Lidia2012 Lidia2012 Buna ziua. Familie cu copil - 10 ani - care studiaza pianul inchiriaza un apartament. In afara de orele stabilite pentru pastrarea linistii, in restul timpului ... (vezi toată discuția)
Orele de liniste Larisa1406 Larisa1406 Buna ziua. Avem in bloc o fetita care studiaza pianul la un liceu de profil mentionez faptul ca nu canta niciodata in timpul orelor de liniste. Canta de 3, 4 ... (vezi toată discuția)
In apartamentul vecin se exerseaza la pian sandra_cj sandra_cj Buna ziua, As dori sa va intreb ce se poate face din punct de vedere legal in urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc cu mai multe apartamente; vecinii ... (vezi toată discuția)