Suntem multi in aceasta situatie aiurea, aceea de a semna un contract cu [editat de admin], un contract ce nu trebuie semnat(parerea mea). Am vorbit cu un avocat iar el ne-a sfatuit sa facem o adresa catre [editat de admin] in care ii informam ca acel contract de inchiriere nu a fost reziliat pana acum si ca avem acel ante-contract de vanzare-cumparare care este valabil si nu a fost reziliat nici el. Nu au nici un drept sa ridice masinile,si daca o vor face o vor face abuziv.Ar trebui sa ne unim mai multi si sa luam atitudine. Firma [editat de admin] nu poate sa-si bata joc de oamenii care i-au adus venituri 4 ani si care si-au platit ratele conform contractului de inchiriere. Suntem in asteptarea unui raspuns la acea adresa.[editat de admin] ar trebui sa incheie noi contracte cu noi,dar in aceleasi conditii ca si cel incheiat cu [editat de admin]-aceiasi valoare a masinii,aceleasi numar de rate si cu aceleasi valori ale ratelor. In ce priveste actele de la sfarsitul contractului,sunt convinsa ca toti vom suporta cheltuielile respective. In final nu trebuie sa cedam presiunilor facute de [editat de admin].ASTEPT OPINII SI PARERI VA ROG.
Ce mai putem face? Cei de la [editat de admin] insista sa semnam acel contract de vanzare-cumparare cu plata in 12 rate dar cu un plus de valoare la final cu 700 euro mai mult sau cu plata cash+200+700. Ar trebui sa acceptam ceea ce ne ofera? Daca nu ne hotaram sa semnam o varianta a acelui contract, chiar ar putea sa treaca la recuperarea bunului?
Din pacate aici se poate aplica vorba “Cel destept cedeaza” Iar cel mai tare nu inseamna ca este si destept.
Daca [editat de admin] este atat de puternica financiar atunci poate sa zica ca nu o intereseaza astfel de probleme. Ar prelua masinile si ar sta calare pe ele. Ca venit nu le va aduce, eventual numai costuri (pentru depozitare, deprecierea tehnica si morala, etc) Pierde toata lumea, atat cei care au luat masinile cat si banca. Tipic romanesc, daca moare capra mea sa moara si a vecinului.
Daca ar fi destepti ar prelua contractele exact in conditiile initiale, ba chiar ar putea sa mai dea un bonus, si sa fie multumite ca incaseaza in continuare banii.
Din pacate nu prea puteti face multe, daca pe cale amiabila nu se reuseste nimic. Chiar daca legal ar fi sanse sa se castige impotriva bancii, nu este sigur ca se castiga, poate dura mult si costa si mai mult. Si pana se rezolva problema trebuie sa platiti avocati, sa va luati o masina, etc.
Nu este un indemn sa nu faceti nimic, sa stati cu mainile incrucisate. Este o constatare, cu un gust deosebit de amar.
rog toti clientii care au contract de inchiriere cu [editat de admin] si finantare cu [editat de admin] sa ne unim pentru a actiona in instanta. Eu am achitat integral masina si nu primesc actele. contactati-ma