Toata povestea incepe cam asa, fratele meu a fost contact undeva la data de 27 aprilie an curent de catre 2 politisiti DIICOT suceava in legatura cu faptul ca acum 3 ani cand el locuia si muncea in grecia ia fost sparta casa si i sa furat pasaportul, si ca cineva ar fi facut niste infractiuni prin franta folosind pasaportul lui, si ca este nevoie ca fratele meu sa ii insoteasca pana la suceava pt a da o declaratie care sa ii sustina nevinovatia. In fine, asta a fost doar ca sa il duca pana la suceava, insa acolo lau intrebat cu totul altceva si anume faptul ca daca in anul 2009 a racolat o fata pe nume daniela careia ia propus sa lucreze in grecia ca chelnerita, insa ea urma sa fie dusa sa practice prostitutia.Ideea este in felul urmator, in anul 2009, un "var" de al meu a intrebato pe aceasta fata daca nu ar vrea sa mearga in grecia sa lucreze, (tin sa precizez ca fata era minora pe atunci avea vreo 17 ani jumatate insa majoritatea baietilor o cunosteam aici ca o prostituata),astefel varul meu ia propus fetei ca fratele meu sa o duca in grecia, fata respectiva avea in grecia atat pe tatal ei cat si un fost "prieten", care trebuia sa o ia in momentul cand fratele meu o ducea in grecia. Zis si facut, fratele meu a duso pana la granita la bulgaria de unde a venit prietenul ei si a luato, ea nu a avut bani sa ii plateasca drumul fratelui meu ia spus ca dupa ce va lucra ii va trimite, lucru care nu sa mai intamplat. Acuma in anu 2011 dupa ce au trecut 2 ani de la respectivul fapt, se trezeste DIICOTul ca este un caz de trafic de minori, asta dupa o plangere impotriva fratelui meu, a baiatului care a preluato si a prietenei baiatului facuta de "victima " in anu 2009 la vreo 3 luni dupa ce a revenit binei mersi in romania. Aceasta plangere a fost facuta in 2009 trecand 2 ani in care cei de la DIICOT nu au ridicat un pai, timp in care nimeni nu a primit vreo citatie ceva ca ar fii acuzat de o asemenea fapta. Acum procesul este in desfasurare insa toti martorii din proces sustin neutralitatea fratelui meu, iar varul meu cel care de fapt ia propus fetei sa mearga in grecia, a dat vina ca fratele meu ar fi racolat-o si nu el, asa cum chiar din marturia unei fete care era de fata in acea zii a auzit cum varul meu ia propus fetei acest lucru. Ceea vreau sa sustin este ca fratele meu tot ce a facut este ca doar a ajutato sa isi croiasca un drum in viata, nu a racolato nu a intretinut relatii sexuale cu ea asa cum varul meu a facut, si ca cei de la DIICOT vor sa il faca tap ispasitor.Fata are acum o familie, un copil...... merge si vine in grecia cand vrea, si ineresul acum este doar ca sa mai castige bani de pe faza asta asa cum a invatato "sotul ei", ea cerand despagbiri morale de vreo 30000 de mii de euro.Din momentul i care ea a facut acea plangere ea nu sa mai prezentat la vreun proces pt ca stie faptul ca daca ar fi intrebata cum au decurs lucrurile va trebui sa marturiseasca adevarul fapt care il discrimineaza pe fratele meu, si il acuza pe varul meu. ASA ca rog pe cine este interesat de aceasta problema sa isi dea cu parerea sau poate sa ma ajute, tin sa precizez ca fratele meu are cam vreo 3 luni de cand e in arest el stand acum la penitenciarul Botosani unde conditiile si mancarea sunt jalnice. tot ce am nevoie este de un pic de ajutor, pt niemeni nu vrea sa deschida ochii in acest caz, nici macar judecatoarea care ia respins orice cerere de eliberare sub control judiciar. Nu mai stiu ce sa fac va rog ajutati-ma. Va multumesc:sorry::sorry: