Nici daca ne chinuiam nu cred ca reuseam sa deranjam vreun locatar, daraminte pentru o simpla discutie in care se ridica tonul?
Si inca ceva: din moment ce locatarii nu se plang, nu inseamna ca nu le tulbur linistea?
cu toate ca nu aveti dreptate deloc in principiu, ( si ati scapat super ieftin si convenabil si tot pe dvs v-a deranjat) Intradevar manierele politiei lasa de dorit. Si eu i-as fi atras politistului sa imi vorbeasca civilizat in locul dvs ! In primul rand. ( Chiar daca mar amenda)
aveti si dvs drepturi si orice amenda se poate contesta in termen de x zile si aveti dreptul sa o faceti, tocmai ca sa demonstrati ca politistul nu a avut dreptate.
Nu ar avea sens sa existe politisti daca ei NU AR avea voie sa amendeze. Ar fi doar mobilier stradal orb si surd.
Deci pana nu va face cineva reclamatie in scris.. sau verbal, inseamna ca nu are dreptul sa aplice legea :)
linistea nu e proprietatea cuiva
ceea ce vreau sa spun ca e in acest caz aplicarea legii poate varia in functie de politist. De exemplu, unui politist poate nu i s-ar parea ca vorbesc tare, insa politistului care a venit sa ma ia la rost i s-a parut. Adaugand si faptul ca s-a comportat cel putin ca seful planetei, as fi putut usor sa-l acuz de abuz in serviciu. Nu trebuie sa fii geniu sau avocat ca sa realizezi asta.
Parerea mea e ca dupa cum e formulata legea, ar fi trebuit ca fiecare politist sa fie doat cu un aparat de masurat decibeli.
Raman totusi la parerea ca in urma unui eventual proces, as fi avut drept de cauza. In fine, pe viitor voi incerca sa evit astfel de situatii. Am incercat doar sa va fac sa inteleg, cum ati spus si dvs, ulterior, ca situatia nu a fost nici pe departe grava, si ca domnul agent se putea ocupa de ea si in alt mod.
lipsa unei amenzi sper ca spune totul despre faptul ca situatia dvs NU a fost grava si ca totul a trecut cu bine
pentru intocmirea unui plangeri contraventionale cred va trebui sa ne referim la procesul verbal, ceea ce nu este cazul deloc ! :)
ca sa intocmiti plangere de abuz, etc... din pacate nu doar ca nu ati facut-o, dar banuiesc si ca nu ati mai facut niciodata si ca va trebuiau mult mai multe cunostinte in cazul dat. De ce nu ati facut ?
Manierele politiei ...intradevar lasa de dorit....dar atunci de ce nu ati facut reclamatie.. pentru maniere....in mod special si modul cum vi s-a adresat tot "pe ton rastit"?
personal as fi facut in scris...faptul ca doresc modul de adresare sa fie mai civilizat si ca nu inteleg de ce politia nu stie sa fie manierata plus raspuns in scris.
Daca dvs ati " invatat " ceva nemeritat de la politie, atunci politistul de ce sa nu primesca si el o lectie de maniere de la dvs.... in egala masura.... pe buna dreptate ! ( mai ales ca stim ca asa se poarta .... mai depinde nu doar de la politist la politist, dar si de la galagios la galagios), Haideti ca nici dvs nu va place galagia...
Reclamatie .. as fi facut doar in cazul in care primeam amenda. Stiu ca exista un chenar in procesul verbal rezervat observatiilor, unde as fi putut mentiona abuzul in serviciu.
Complicatii peste complicatii, exact de asta nu am nevoie in vacanta.
Imi pare totusi rau ca nu am purtat o conversatie cu respectivul, sa stiu si eu dupa ce criterii aplica el legea. Data viitoare sigur nu mai ratez ocazia. Probabil ca voi reveni destul de curand :D (eventual si cu o amenda in buzunar).
Eu inteleg ca primul gand e " a, niste pusti fac galagie, ii ia politia, si acum vin pe forum sa se planga", insa va spun sincer ca daca intreceam masura nici nu mai veneam aici.
A fost un caz MINOR pe care "reprezentantul legii" l-a tratat cum nu se putea mai prost. Ca sa nu mai spun ca saptamana trecuta 2 betivi se plimbau cu un scuter prin parc, ambalandu-l la maximum (ala putand fi catalogat drept ZGOMOT), iar singura pedeapsa a fost expulzarea din parc, fara nici macar un avertisment. Dar niste pusti stand la o gluma dupa miezul noptii? Asa ceva, inadmisibil.
Pagina 3 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5