avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se considera tulburarea linistii publice daca nu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se considera tulburarea linistii publice daca nu exista sesizari?

Buna ziua. Se intampla din ce in ce mai des ca fiind in parc, mai multe persoane, sa vorbim putin mai tare, si sa vina politistii sa ne goneasca. Au voie sa faca asta, daca nu au primit nicio reclamatie? Adica, e politistul in masura sa decida daca vorbesc tare sau nu, din moment ce niciun cetatean nu s-a plans? Si sa imi mai si spuna pe un aer de agent secret sa plec acasa.
Vreau sa stiu daca pot sa " ma iau in gura " cu el sau daca are voie sa faca ceea ce face.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 18:44, 19 Iulie 2011
Ce te face sa crezi ca nimeni din blocurile alea nu au sunat la politie ? Si eu patesc asta cam de 2 ori pe saptamana , in spatele blocurilor este un parculet si de obicei sambata se sta mai mult afara iar unul din cei N locatari suna la 112 pentru a le spune ca nu poate dormi din cauza noastra . Politia vine , saluta , se prezinta , ne spune care-i treaba si ca ori plecam in alta parte ori nu mai tipam (cand stai intr-un grup de 20 de persoane tu ai impresia ca nu faci galagie , dar daca stai deoparte sa vezi cum se aude la ora aia la cineva in casa. )
din pacate exista "efectul de tunel "pt sunete cand e vorba de strazi.... iar daca cumva bate vantul inspre blocuri se aude brici.
distrativa si voi pana vine politie si dupa aia... aaasta e..atat a fost sa fie :) spre binele vostru si al nostru

mai nou cica se pot da amenzi doar si ca stationezi aiurea... deci de aia probabil a fost transant... "hai, du-te acasa" stia el ceva
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda aplicata pe nedrept ContSters83715 ContSters83715 politistul mi-a dat o amenda pe nedrept ca am sunat la 112 noaptea, reclamand vecinul. Vecinul are mai multe amenzi pt tulburarea linistii publice. Pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care este legislația în vigoare privind tulburarea ... BBoti91 BBoti91 Bună Ziua. Care este legislația în vigoare privind tulburarea liniștii, și care sunt orele se liniște? Locuiesc în casă iar vecina mă amenință cu ... (vezi toată discuția)
Problema 112 - deranjarea linistii publice noaptea DieTotenHosen DieTotenHosen Buna ziua as dori precizari si puncte de vedere in legatura cu utilizarea nr. de urgenta 112 in pt reclamarea deranjarii linistii publice si ... (vezi toată discuția)