cum alcoolul,violenta si nepasarea tatalui duce la disperare.
am sperat mereu ca se va redresa dandu-i nenumarate sanse....nu s-a angajat nici in ziua de azi,asteptand sa-l intretina altii...avem si doi copii minori{gemeni}.
m-am hotarat-dupa atatia ani-sa divortez si as dori sa stiu ce acte as avea nevoie si cat ar dura divortul cu minori implicati si cat ar costa?
daca ar fi o persoana de inteles ca intre noi nu mai merge nimic...nu comunicare,nu sfaturi in privinta copiilor sau,cel mai important lucru,sa isi caute ceva de munca.I-am spus de mii de ori ca o sa ramana cu prietenii si alcoolul,dar nu ma crede,ba imi rade in fata.
nu pot sa il intretin si pe el.
Eu vreau copiii sa mi-i scot de acolo si voi reusi pana la urma sa desfac blestemul asta.De ce nu ar putea copiii sa stea cu mama mea?Ati spus ca nu merge...de ce?
Macar o perioada...
ma gandesc ca sotul v-ar pune bete in roate si se va opune sa va fie copiii incredintati.
se va sti ca dvs munciti in strainatate si instanta nu va putea incredinta copii cuiva care nu poate avea grija de ei. daca ati vrea/ ati putea sa-i luati la dvs, ar fi altceva
Divort cu minori
cosmin_lan
Buna ziua
as dori daca ma puteti lamuri in urmatoarea problema. Sunt casatorit am doi copii si sotia de o vreme pleca la munca in strainatate. atat eu cat si ... (vezi toată discuția)