avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Buna ziua. In urma cu o luna am avut un accident rutier in care a fost vatamata corporal usor o persoana stiu sigur ca nu are mare lucru nu a fost internata in spital nici macar o zi ne-am intalnit am vb este ok ,numai ca acum imi cere 5000 de euro daune,eu am recunoscut ca sunt vinovat de producerea accidentului si as vrea sa ii platesc niste bani ca si daune dar suma pe care o cere e enorma avand in vedere ca nu are nimic fizic este in regula spune doar ca e speriat si nu mai stiu ce ... Intrebarea mea este : ii platesc acestuia o suma de bani? este corecta aceasta suma ? pentru ca eu sunt convins ca vrea sa profite de pe urma mea . sa va spun ca accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate,in intersectie dirijata prin indicatoare, amandoi am fost testati cu alcooltestul si rezultatul a fost 0,00 si ce anume se i-a in considerare in instanta din punct de vedere penal vatamarea corporala sau "sperietura" care o acuza el?
Cel mai recent răspuns: Stanl3y , utilizator 16:55, 26 Iulie 2011
Oricum , in cazul in care nu veti fi multumit de constatarile medicului legist , inserate in concluziile certificatului medico-legal , aveti posibilitatea sa contestati aceste constatari la Comisia de Avizare a INML.
Multumesc foate mult pentru ajutor ! sper sa se rezolve cu bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motociclist afacerist cristianionescu cristianionescu Buna ziua, Am lovit un motociclist in incercarea de a manevra automobilul personal la stanga. In urma constatarii politiei nu am acordat prioritate. ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala Luca1 Luca1 Buna ziua, in urma cu cateva zile conduceam pe un drum national si in aproprierea unu sens giratoriu era o trecere de pietoni semnalizata corespunzator , ... (vezi toată discuția)
Accident auto lorenaandreea lorenaandreea in urma cu 2 luni sotul meu a avut un accident auto.in urma constatarilor de la fata locului , sotul meu, a iesit vinovat deoarece nu a acordat prioritate ... (vezi toată discuția)