avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... declaratia 394 in instanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

declaratia 394 in instanta

Societatea la care sunt administrator este in litigiu cu un client care nu mai vrea sa
plateasca debitul. In instanta am cerut sa vina si clientul cu declaratia 394 in care sa se regaseasca facturile ,pe care stiu sigur ca le are inregistrate. Andministratia fiscala poate emite o "adeverinta " din care sa reiasa concordanta facturilor pentru cele doua societati? Care ar fi temeiul legal pentru eliberarea acestei "adeverinte "?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Filip & Asociatii SCA , Avocat 11:37, 26 Iulie 2011
Incercati ca in cadrul dosarului sa cereti ca debitorul sa depuna actul in instanta, in temeiul art. 172 Cod proc. civ., sau sa cereti ca instanta sa faca o adresa catre administratia finantelor publice sa transmita declaratia la dosar ori, daca aceste cereri nu sunt acceptate, cereri proba cu expertiza contabila unde sa fie obligata si debitoarea sa depuna inscrisurile pe care le detine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari creante apeiron2 apeiron2 Va rog sa-mi raspunde-ti. Pentru mai multi debitori apartinand aceleasi cauze trebuie sa fac tot atatea cereri si tot atatea taxe de timbru in procedura ... (vezi toată discuția)
Intâmpinare judecãtorie scopada2007 scopada2007 Credeți că se poate motiva schimbarea întregii conduceri din Asociația de Proprietari , în întâmpinarea pe care o depunem ca la judecătorie ... (vezi toată discuția)
Verificarea de scripte in somatie de plata? stelutaalistar stelutaalistar Credeti ca se poate admite verificarea de scripte intr-o somatie de plata avand in vedere caracterul necontencios al somatiei ? (vezi toată discuția)