avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... facultati bune pt masterat 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

facultati bune pt masterat 2011

cine a fost la nicolae titulescu sau titu maiorescu ce parere au de masterat acolo,cum este modalitatea de predare ,se cer bani in plus cum am auzit ?rasp va rog caci vad ca nu prea raspunde
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 17:32, 1 August 2011
Mergeti la cursuri, se dau examene si taxele sunt cele afisate, la care se adauga taxa de inscriere la disertatie si taxa de eliberare acte de studii (UTM).
detaliati putin ,cum se preda ,cu sinteze, testele cum sunt ,ce metodologie ,testele in ce format grila sau..,profesorii sunt ok sau exagerati ,se mai dau bani de protocol ,lucruri reale nu asa generale te duci si dai examen ,mersi
La UTM se organizeaza cursuri cam 3 zile pe saptamana, predarea este ca la cursurile din facultate, cu diferenta ca trebuie sa aprofundati acasa. Bibliografia este destul de stufoasa, insa merita parcursa.
Examenele sunt de tip test clasic, 2-3 subiecte, as zice eu, complexe. La drept, cam toate examenele contin spete.
La fiecare materie se intocmeste referat pentru care se utilizeaza bibliografia recomandata, dar pot fi si alti autori/opere, importanta este argumentarea opiniei.
Notele sunt ok, de la 1 la 10.
Disertatia are aceleasi reguli ca la orice facultate, respectiv se alege tema dintre cele propuse de catedra sau, daca aveti alta opinie, discutati cu indrumatorul stiintific. Puteti comunica si pe e-mail (mie mi s-a parut excelent asa, mai ales ca timp de lucru aveam noaptea).
La sustinerea disertatiei se verifica bibliografia si se formuleaza intrebari pe marginea temei pe care ati tratat-o (chiar i s-a tras atentia unei colege ca masterul inseamna studii aprofundate, deci este inadmisibil sa balbai pe subiect).
In privinta exigentei, n-am o opinie transanta, cred ca primesti nota in functie de ce stii.
Prezenta este obligatorie la zi, la distanta nu stiu.
Nu se dau bani de protocol.
Sper ca v-am lamurit...:)
Succes!:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul,cum se desfasoara sbdcl sbdcl masterul cum se desfasoara?cum se tin cursurile ,de cate ori ,cum se dau examenele referatele,disertatia ce resupune?cu ce ne ajuta masterul? se poate prelungi ... (vezi toată discuția)
Cumulul de functii monimabelle monimabelle hi, sunt consilier de evaluare examinare (functionar public)-angajata in cadrul unui minister, pot sa fiu in acelasi timp angajata cu contract de munca (2 ... (vezi toată discuția)