avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata pensiei a minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata pensiei a minorului

divortul a fost definitiv si irevocabil in februarie 2009, fetita e incredintata mie, lui i-sa fixat program de visita si platirea pensiei penstro fetita. El nu are nici un contact cu fetira si nici nu a platit nimic. Ce trebuie sa fac?, el trebuie sa imi plateasca dinmai 2008 de cand a fost inaintat divorul suma de 120 ron. va multumesc
Cel mai recent răspuns: dpdaniela_80 , utilizator 10:40, 10 August 2011
multumesc, aveti dreptate, sunt fericita, ar trebui lasat trecutul, cum am spus nu e usor. Normal 30 eur ceea ce trebuie sa dea el e cifra mica cu ceea ce cosum eu cu fetita aici in Germania. In viata nu trebuie sa lasi nimic din mila, de noi nu le este mila la nimeni, nu sunt singura care a facut sacrificii, mi-am lasa copilul de 6 luni sa ma duc sa muncesc in Italia, imi vedeam copilul la 3 luni, aceasta strada a facuto 2 ani, reusisem sa il chem si pe ex si fetita, bani castigasem mult mai mult decat el, la divort am renuntat la jumatatea de apartament ceea ce imi pare rau era dreptul fetitei, acum la acesti bani putini e adevarat, dar cand o fi mare se aduna si poate face ceva cu aceasta suma simbolica. toti suntem plini de propbleme nu sunt singura. Va multumesc imi pare rau daca deranjez pe cineva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea programului de vizita a minorului mihai_dpdaniela80 mihai_dpdaniela80 buna ziua, eu sunt divortata, in urma casniciei am o fetita de 6 ani, am inaintat divortul din mai 2008 si sa defint cu hatarare definitiva si irevocabila in ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata ... Ioana-oana Ioana-oana Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata in Italia de la inceputul anului(ianuarie 2021)am o minora de 7 ani pe care am crescut-o eu , ... (vezi toată discuția)
Dreptul de vizitare a minorului. Alina2011 Alina2011 Buna ziua! As dori sa va rog sa-miu spuneti si mie ce articol reglementeaza dretul de vizitare a minorului, obligatiile celui care are minorul in custodie, ... (vezi toată discuția)