avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
de la victoriei ce pot lua spre R-A?
Radutm a scris:

de la victoriei ce pot lua spre R-A?

Iei metroul pana la aviatorilor si de acolo 330.
Voi va invadrati in timp ca eu nu prea:(...ce bine ar fi fost daca stiam care sunt alea pretestate ca nu mai pierdeam timpul cu ele.
doomkikidex a scris:

Voi va invadrati in timp ca eu nu prea:(...ce bine ar fi fost daca stiam care sunt alea pretestate ca nu mai pierdeam timpul cu ele.

la examen o sa-ti fie mai usor sa te incadrezi ca esti mai concentrat...
Nici eu nu resusesc sa ma incadrez in timp si asta ma sperie cel mai mult. Eu oricum cred ca o sa trec raspunsurile direct pe lucrare fara sa le trec mai intai pe ciorna.
Si treaba asta cu concentratul, e destul de greu sa stai concentrat foarte mult timp mai ales ca textele sunt destul de lungi iar limbajul nu e neaparat unul familiar cum a fost la proba de juridic, deci textul din grila te solicita foarte mult. In plus si exprimarea e mai ciudata, cuvintele nu sunt asezate cum ar fi in mod normal, te baga in ceata de multe ori si nu e usor sa treci de la o tema la alta total diferita la fiecare 2 minute.

Care ati mai fost pe la R-A (eu n-am fost niciodata), credeti ca e necesar sa merg cu o zi inainte sa ma lamuresc unde va fi sala in care sunt repartizat sau ma descurc usor in ziua de examen? N-as vrea sa mai pierd vremea aiurea dar nici sa-mi asum vreun risc.

Fumatorii cum stati ?!? Inteleg ca vor fi aproximativ 6 ore fara tutun #-o
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2012
doru6, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)