avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
la concurs inm v au lasat la voi foile cu subiecte? ati avut voie sa la mazgaliti?
daca gresesti o grila ce faci?
apropo in care cladire dam examenul ? ca am vazut sunt o gramada de cladiri pe acolo... vorba lui doru sa nu ne uitam duminica dupa intrari, anexe si sali de clasa :))
adi_09 a scris:

apropo in care cladire dam examenul ? ca am vazut sunt o gramada de cladiri pe acolo... vorba lui doru sa nu ne uitam duminica dupa intrari, anexe si sali de clasa :))

de la spitalul cfr 2 pana acolo pe jos se fac aprox 5-10 min. e pe partea stanga si scrie pe ea cum o cheama :). imposibil de ratat la ce aglomeratie o sa fie. este o cladire noua cu latura mica spre strada prinicpala si intrarea pe la mijlocul ei - prin curtea interioara.

din ce am retinut, sunt 4 lifturi 2 stanga, 2 dreapta + scari asemenea.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
ela_e, utilizator
Eu am mai dat rationamentul si in 2011 si pot sa zic ca nu m-am incadrat in timp :))...mai ales la prima parte :P mi-au ramas 15 de intrebari pe care nu le-am citit , macar. si am reusit sa fac doar 64 puncte atunci :))...acum incerc sa ma incadrez in timp.
@doru6 ....daca intru la inm...merita sa stau 6 ore fara sa fumez :))...o sa am grija ca inainte sa intru in sala sa-mi ''injectez'' vreo 4, 5 tigari ca sa am nicotina pt urmatoarele 6 ore :)) nu vreau sa intru in sevraj in timpul examenului :)...

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)