avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
isis23 a scris:

Ei....cum in timpul examenului ?? Pai numai de asta nu o sa am timp ! In pauza daca este posibil ! Avantajul este ca nu miroase si nu deranjeaza pe nimeni ! Subliniez, numai daca se poate !;)

Eu pot sa fumez si sa fac grile lejer in acelasi timp :D. O sa ne uitam toti fumatorii cu jind la tigareta ta electronica :tooth: Incerc sa vad si eu daca pot face rost de una pana duminica.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
doru6, utilizator
isis23 a scris:

Ei....cum in timpul examenului ?? Pai numai de asta nu o sa am timp ! In pauza daca este posibil ! Avantajul este ca nu miroase si nu deranjeaza pe nimeni ! Subliniez, numai daca se poate !;) Sau...cum zice Adi....ne lasam de fumat......6 ore !:D

Nu sunt interzise echipamentele electronice?Daca trabucul tau electronic are capacitati ascunse?:D

Hei! Buna!
...ma bucur ca sunt nefumatoare si am scapat de o grija...
Acum va dau o veste buna, cred, mai ales pt cei care isi faceau griji din cauza lipsei aerului conditionat, pentru ca in Bucuresti azi e chiar rece de dimineata nu cred ca au fost mai mult de 18 grade si acum la 12 daca sunt 22 ... si am inteles ca se mentine asa. ;)
Apoi din experienta de anul trecut va spun ca nu ne-au lasat sa iesim cu subietele afara ci cu ciornele! Dupa prima parte a testului am lasat ciornele cu numele nostru scris pe ele la catedra si apoi la finalul examenului am luat ambele ciorne cu noi afara. Adica pt fiecare parte iti va da o ciorna diferita, noua, iar la finalul examenului le iei pe amandoua cu tine. Asta a fot anul trecut ....acum o sa vedem desi nu cred ca s-a schimbat acest aspect.
Legat de timp... nici mie nu imi iese dar sper sa ma adun mai bine acolo pentru ca spre mirarea mea anul trecut am facut un punctaj de 74 in examen si la pretestare 70... deci sper sa mearga "magia" si anul acesta. :whistle:
Spor!
DAM , ne da doar o foaie pentru ciorna ? Pai eu am nevoie la analitic de un caiet ! La ce scheme fac eu acolo ....ma apropii de teoria relativitatii:D
isis23 a scris:

DAM , ne da doar o foaie pentru ciorna ? Pai eu am nevoie la analitic de un caiet ! La ce scheme fac eu acolo ....ma apropii de teoria relativitatii:D

:))

Nu! iti dau cate ai nevoie! Nu e nici o problema cu maculatura! Eu am un scris foarte mic si inghesuit si la schemele mele la analitic cam ai nevoie de lupa sa le distingi, asa ca eu am avut nevoie doar de 2 foi tot examenul :yes: . Eu m-am chinuit si am scris si pe ciorna raspunsurile pentru ca la finalul examenului, cand iesi, sunt afisate raspunsurile, exact ca la grila si mi-a prins bine sa stiu de atunci cum stau. Dar asta a insemnat vreo 5 min din timpul meu si la analitic si text am fost cu 3 intrebari pe langa, la ghici, din ochi. :thumbdown:
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
D.A.M., utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)