Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Si sunt de aceeasi parere!Dar parerile sunt impartite.Am auzit un punctaj de 88, 75, 63, eu nu am mai avut timp sa-mi si notez pe foaia mea.Am avut grila G4 si, in opinia mea, a fost cea mai ciudata pentru ca nu aveai timp sa faci analiticul.
Poate voi ati avut mai mult noroc.
Am facut 71. Mai stiu de 67, 70, 73. Si pe cine am mai intrebat, notele se invart pe la 70. Mai erau cu 48, 60, oricum, mai mici decat anul trecut si da, mai greu. Nu mi-a venit sa cred cate am gresit la rationament logic, mai ales ca in anii trecuti faceam in jur de 85. Asta e.