avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
doomkikidex a scris:

Am facut 66-67. Mie mi s-a parut destul de greu, voi ce credeti?

Si eu mi-am calculat tot 67 si sunt dezamagita...e clar ca au fost ceva mai dificile ca in alti ani, pt mine fiind cel mai slab punctaj, dupa ce am rezolvat testele din toti ani, la care am obtinut si 85 puncte. Mai adaugam si emotii, stres, oboseala,asta este...

Ne vedem maine Loredana ...sper sa avem o sala cu noroc

Se pare ca nu a fost cu noroc, cel putin pt noi :(
Pe ce rand ai stat?
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2012
lore_dana77, utilizator
eu am 78-79... intr-adevar au fost mai grele ca anu trecut
Radutm a scris:

Radu, ce zici/ce stii- sunt multi cu note peste 75? E important pentru cei care au punctaj intre 70 si 75 la juridic. Thanks.
starless a scris:

Radutm a scris:

Radu, ce zici/ce stii- sunt multi cu note peste 75? E important pentru cei care au punctaj intre 70 si 75 la juridic. Thanks.

bah nu am vb cu multi...stiu de 3 note sub 65 doar, din care 2 au sub 75 la juridice...notele vor fi mai mici ca anu trecut in medie cu vreo 4-6 puncte...mai multe speculatii nu pot sa fac...sper sa ma incadrez in primii 50-60 cu 78-79...cand mai aflu note te anunt
Radutm, utilizator
Da, Loredana..pt mine nu a fost o sala cu noroc :))...defapt eu mi-am stricat singura norocul pt ca la prima parte am cerut o foaie de raspuns in ultimele 5 min si am facut-o varza :)...am completat gresit si mazgalit...acum...asta e.
gheisha87, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)