avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
Am facut 79.. La rationament logic mi s-a parut mai greu decat anii anteriori, textele au fost ok, iar la analitic am facut perfect :)
Salutare lume !
Daca este sa ne intrecem, hai sa vedem cine a fost mai praf ca mine !:))
62. Atat. Ei....ma '' intrece "cineva ? Este cea mai "mare performanta " a mea ! Analitic aproape perfect, textul scris bine, cu doar 6 greseli, insa la logice, dezastru. Parca scria in araba ! Ce sa faci ? Mai are omul si zile nefaste !
Per ansamblu, lasand la o parte varza din capul meu, mi s-au parut mai grele la logica fata de anii trecuti .

Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
isis23, utilizator
Saluuut si felicitari tuturor pentru rezultate. Eu am o mica/mare nelamurire ..Nota de la cunostinte juridice valoreaza 70% si cea de la rationament logic 30% si va da o medie care va reprezenta 75% din nota finala, interviul reprezentand 25%, nu? Scrie in regulament daca prima medie trebuie sa fie peste 70 puncte? Sau toti care au luat peste 30 la rationament vor trece mai departe la interviu, indiferent de media care rezulta dintre primele 2 probe?

Edit: m am lamurit! Media nu trebuie sa fie peste 70.
ContSters220419, utilizator
isis23 a scris:

Salutare lume !
Daca este sa ne intrecem, hai sa vedem cine a fost mai praf ca mine !:))
62. Atat. Ei....ma '' intrece \"cineva ? Este cea mai \"mare performanta \" a mea ! Analitic aproape perfect, textul scris bine, cu doar 6 greseli, insa la logice, dezastru. Parca scria in araba ! Ce sa faci ? Mai are omul si zile nefaste !
Per ansamblu, lasand la o parte varza din capul meu, mi s-au parut mai grele la logica fata de anii trecuti .

Buna @isis! ...scorul nu este atat de slab pe cat vrei tu sa ii dai valoare... sincer! E un scor mediu care intr-adevar nu te ajuta dar nici nu iti face prea mult rau, tinand cont de valoarea lui la totalul examenului. Capul sus pentru ca oricine are zile si zile!
Apropo de examen, mie una mi s-a parut foarte greu! Si nu ma feresc sa spun ca simteam ca nu am control, asa cum eram obisnuita, asupra a ceea ce citeam si aveam senzatia ca tot ce raspund este gresit. Da, am scos un 76 pe care il astept cu nerabdare confirmat mai ales ca, din cauza surmenajului, oboselii si a emotiilor, am cam depasit cadranul bulinelor la unele din intrebari... Vedem vineri exact cine, ce si cum, pana atunci odihna si relaxare pentru ca avem nevoie de toata energia pe mai departe!
Felicitari tuturor indiferent de punctaj!
D.A.M., utilizator
Multumesc DAM ! Da, faceam si eu haz de necaz ! Aceeasi senzatie am avut si eu la partea cu logice. Nu aveam controlul asupra intrebarilor si mi se parea ca nu mai ajung la capat. Mi-au luat mai mult timp de cum eram eu obisnuita si parca nu intelegeam nimic. Eu am avut logicele in partea a doua si deja eram obosita de la analitic cu textul scris unde secretul este sa te incadrezi in timp pentru ca sunt 62 de intrebari spre deosebire de 58 la logice.
Da, e adevarat DAM nici nu ma ajuta punctajul dar nici nu ma incurca prea mult. Daca toti 389 ar lua 80 la rationament si eu 62 as ajunge pe locul 75.
Si eu va felicit pentru punctajele foarte bune, tinand cont de dificultatea de anul acesta !=D>

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)