isis23 a scris:
Salutare lume !
Daca este sa ne intrecem, hai sa vedem cine a fost mai praf ca mine !:))
62. Atat. Ei....ma '' intrece \"cineva ? Este cea mai \"mare performanta \" a mea ! Analitic aproape perfect, textul scris bine, cu doar 6 greseli, insa la logice, dezastru. Parca scria in araba ! Ce sa faci ? Mai are omul si zile nefaste !
Per ansamblu, lasand la o parte varza din capul meu, mi s-au parut mai grele la logica fata de anii trecuti .
Buna @isis! ...scorul nu este atat de slab pe cat vrei tu sa ii dai valoare... sincer! E un scor mediu care intr-adevar nu te ajuta dar nici nu iti face prea mult rau, tinand cont de valoarea lui la totalul examenului. Capul sus pentru ca oricine are zile si zile!
Apropo de examen, mie una mi s-a parut foarte greu! Si nu ma feresc sa spun ca simteam ca nu am control, asa cum eram obisnuita, asupra a ceea ce citeam si aveam senzatia ca tot ce raspund este gresit. Da, am scos un 76 pe care il astept cu nerabdare confirmat mai ales ca, din cauza surmenajului, oboselii si a emotiilor, am cam depasit cadranul bulinelor la unele din intrebari... Vedem vineri exact cine, ce si cum, pana atunci odihna si relaxare pentru ca avem nevoie de toata energia pe mai departe!
Felicitari tuturor indiferent de punctaj!