avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
isis23 a scris:

Multumesc DAM ! Da, faceam si eu haz de necaz ! Aceeasi senzatie am avut si eu la partea cu logice. Nu aveam controlul asupra intrebarilor si mi se parea ca nu mai ajung la capat. Mi-au luat mai mult timp de cum eram eu obisnuita si parca nu intelegeam nimic. Eu am avut logicele in partea a doua si deja eram obosita de la analitic cu textul scris unde secretul este sa te incadrezi in timp pentru ca sunt 62 de intrebari spre deosebire de 58 la logice.
Da, e adevarat DAM nici nu ma ajuta punctajul dar nici nu ma incurca prea mult. Daca toti 389 ar lua 80 la rationament si eu 62 as ajunge pe locul 75.
Si eu va felicit pentru punctajele foarte bune, tinand cont de dificultatea de anul acesta !=D>

;) :closedtopic:
Intrebare
La interviu, imediat dupa sustinerea probei ti se spune nota ? Sau astepti ulterior afisarea lor ?
isis23 a scris:

Intrebare
La interviu, imediat dupa sustinerea probei ti se spune nota ? Sau astepti ulterior afisarea lor ?

Anul trecut, incep asa, nu ne-au spus nimic de nota dupa ce am iesit din sala, deci nu am stiut ce am facut si s-a afisat la finalul probei de interviu pentru toti candidatii.Adica eu eram cu D anul trecut si am intrat la interviu in ziua de 11.09 iar rezultatele au fost afisate pe data de 19.09. Anul acesta recunosc nu am citit regulamentul de concurs pentru interviu, care e destul de modificat, asa ca nu stiu ce se va intampla... :wassat:
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
D.A.M., utilizator
Credeti ca notele la rationament o sa fie comparabile cu cele de anul trecut?
Eu una cred ca vor fi note mari, chiar dacă subiectele au clar mai grele decât anul trecut pentru ca la acest examen candidații sunt din ce in ce mai pregătiți.Eu am avut lângă mine un domn care mi-a spus ca s-a pregatit de la începutul verii pt raționament. Am uitat să menționez că era a 2-a oară în această etapă.Așa că asemenea exemple mai pot exista..

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)