anca_b_84 a scris:
Eu una cred ca vor fi note mari, chiar dacă subiectele au clar mai grele decât anul trecut pentru ca la acest examen candidații sunt din ce in ce mai pregătiți.Eu am avut lângă mine un domn care mi-a spus ca s-a pregatit de la începutul verii pt raționament. Am uitat să menționez că era a 2-a oară în această etapă.Așa că asemenea exemple mai pot exista..
Parerea mea este ca nu vor fi note mai mari decat anul trecut. Maxim comparabile. Ca vor exista "varfuri", da sunt convinsa! Apoi degeaba esti "stapanul inelelor" daca in examen nu iti merge, ai o zi proasta sau chiar din cauza ca stii prea mult le incurci. Si eu sunt una din persoanele care a trecut si anul trecut prin toate probele si am picat la medie, apoi am participat la pretestarea din martie si am facut 84 si de asemenea am inceput sa rerecitesc ghidul si fac exercitii inca din ianuarie, pentru ca pe atunci stiam ca va fi prima proba, si ghici ce? In acest examen n-am ajuns nici macar la personal best, ce sa vorbim de depasit!
Plus ca am vb cu cineva care mi-a spun : "Mi s-a parut usor examenul pana am luat rezultatul" ...
Speculatii putem face dar sa ramanem realisti si sa facem o clasificare si o comparatie cu notele pe care efectiv le stim... Apropo tu cate ai facut?