avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
cam din ce te-ai putea pegati ?
o sa fie note mari, desi a fost greutz la logica. eu am facut 89 si mai cunosc trei insi care au la juridic sub 76 si au facut la rationament 84, 85 si 81. Mult Succes in continuare!
anca_b_84 a scris:

Eu una cred ca vor fi note mari, chiar dacă subiectele au clar mai grele decât anul trecut pentru ca la acest examen candidații sunt din ce in ce mai pregătiți.Eu am avut lângă mine un domn care mi-a spus ca s-a pregatit de la începutul verii pt raționament. Am uitat să menționez că era a 2-a oară în această etapă.Așa că asemenea exemple mai pot exista..

Parerea mea este ca nu vor fi note mai mari decat anul trecut. Maxim comparabile. Ca vor exista "varfuri", da sunt convinsa! Apoi degeaba esti "stapanul inelelor" daca in examen nu iti merge, ai o zi proasta sau chiar din cauza ca stii prea mult le incurci. Si eu sunt una din persoanele care a trecut si anul trecut prin toate probele si am picat la medie, apoi am participat la pretestarea din martie si am facut 84 si de asemenea am inceput sa rerecitesc ghidul si fac exercitii inca din ianuarie, pentru ca pe atunci stiam ca va fi prima proba, si ghici ce? In acest examen n-am ajuns nici macar la personal best, ce sa vorbim de depasit!
Plus ca am vb cu cineva care mi-a spun : "Mi s-a parut usor examenul pana am luat rezultatul" ...
Speculatii putem face dar sa ramanem realisti si sa facem o clasificare si o comparatie cu notele pe care efectiv le stim... Apropo tu cate ai facut?
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
D.A.M., utilizator
Mie personal mi s-au parut grele.Pentru mine a fost prima data cand am ajuns in aceasta etapă si punctajul nu mi-l cunosc pentru ca nu am mai avut timp sa-mi notez raspunsurile pe foaia mea.Asa ca astept ziua de vineri si o sa vad atunci ce se mai poate face..Pentru mine nu am mari asteptari raportat la timpul acordat pregatirii si concentrarea de ieri.
anca_b_84 a scris:

Mie personal mi s-au parut grele.Pentru mine a fost prima data cand am ajuns in aceasta etapă si punctajul nu mi-l cunosc pentru ca nu am mai avut timp sa-mi notez raspunsurile pe foaia mea.Asa ca astept ziua de vineri si o sa vad atunci ce se mai poate face..Pentru mine nu am mari asteptari raportat la timpul acordat pregatirii si concentrarea de ieri.

...am inteles... @anca eu totusi sper sa fie mai bine decat crezi tu! In rest... vorbim sau putem face un clasament cu ce stim! :D incerc eu dar imi trebuie putin timp si din seara asta eu plec la tara asa ca va trebui sa il continuati si sa il completati voi.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)