avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
ok sunt pana acum din ce s-a scris asa:
89 - 1 (adrian_pop)
88 - 1
85 - 1
84 - 1
81 - 1
79 - 2 (radutm si adrianicet)
76 - 2 (eu si Me_Isa)
75 - 1
73 - 1
71 - 2 (staless)
70 - 1 si mai sunt 3 note de peste 70 dar nu se stie exact cat ...
67 - 3 (dommikikidex (sa nu te superi daca nu am scris bine :) ) si lore_dana70 )
65 - 1
Radut mai stie 3 note sub 65
63 - 1
62 - 1 (isis)
60 - 2 (gheisha)
50 - 1
48 - 2
* cei care nu stiau exact am luat valoarea cea mai mare
:hm: ... cam atat
Mi-e asa teama..am 72 la prima proba, 67 la ration, poate chiar 66...nu mai am sanse, desi eu in sinea mea tot sper ca la ration vor fi note mai mici ca anul trecut. Anul trecut in vara primii 200 s-au oprit undeva la 71 pct la rationam. Mi-e greu sa cred ca si anul asta tot asta va fi media, pentru ca impresia generala a fost ca examenul a fost greu.
doomkikidex a scris:

Mi-e asa teama..am 72 la prima proba, 67 la ration, poate chiar 66...nu mai am sanse, desi eu in sinea mea tot sper ca la ration vor fi note mai mici ca anul trecut. Anul trecut in vara primii 200 s-au oprit undeva la 71 pct la rationam. Mi-e greu sa cred ca si anul asta tot asta va fi media, pentru ca impresia generala a fost ca examenul a fost greu.

Toti cei care avem sub 75 suntem in aceeasi situatie. Probabil ca si celor de anul trecut examenul li s-a parut mai greu decat anteriorul and so on, asa ca nu stiu daca o sa fie note cu mult mai mici. Sau, cine stie :)
Besides, chiar daca notele sunt mici, dar proportionale cu cele de la juridic, fiecare ramane pe locul lui in clasament. Si pe noi ne interesa sa urcam, asa ca interviul- ultima frontiera.
Voua cat va iese in procente cele trei probe ?
Mie mi-a iesit 52,5 % juridic; 22,5 % rationament si interviul 25%. Si cum se procedeaza ? Se aduna punctajele aferente acestor procente pentru nota finala ? Sau cum ?

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)