Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Pentru mine a fost horror examenul la rationament. :duh: Chiar as putea spune ca am trait o experienta traumatizanta. Am schimbat de 2 ori foaia, mi-au ramas necompletate 10 grile, eram ingrozit cand auzeam ''mai aveti 15 minute, 9, 5, 4, 2...'', la intelegerea unui text scris n-am reusit sa citesc complet decat 3 texte si alea pe fuga si inca unul pe jumatate, la gandire analitica nu m-am putut concetra cum trebuie etc.
Habar n-am ce punctaj am reusit sa scot caci n-am mai avut timp sa-mi notez raspunsurile asa ca nu pot contribui la statistica.