avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zgomot santier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zgomot santier

Cui ma pot adresa pentru faptul ca santierul unei cladiri aflate in fata blocului meu , la mai putin dee 15 metri fac un zgomot infernal de la 7 dimineata la 10 sear 6 zile pe saptamina. e norme de protectie a locatarilor?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:49, 5 August 2011
Urgent audienta la Primar, dar ma indoiesc ca rezolvati ceva. Tot ei au dat autorizatie de construire, dar poate le impun niste norme de poluare fonica. Poate incercati si la garda de mediu - aici intai cu mail. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot gradinita sefu2509 sefu2509 Buna dimineata, Locuiesc intr-un apartament situat deasupra unei gradinite de stat in sectorul 2. Zgomotul de la aceasta gradinita este infernal. M-am ... (vezi toată discuția)
Linistea publica chiochiu chiochiu in cartierul de case de langa blocul meu s-a deschis de doua luni un club a carui muzica ne terorizeaza; ce se poate face ? avand in vedere ca politistii ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice cicero66 cicero66 Buna ziua Vis a vis de apartamentul in care locuiesc la aproximativ 5 metrii de geamul de la dormitor si bucatarie s-a construit un hotel. In fiecare ... (vezi toată discuția)