avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... stagiatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

stagiatura

buna ziua as dori sa stiu si eu care ar fi pretul pe care ar trebui sa il platesti unui avocat bun pentru a te lua sa faci stagiul la dansul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 20:39, 18 August 2011
Stagiatura nu se plateste, din contra, trebuie sa fii platit.
olimpia_ilie a scris:

Stagiatura nu se plateste, din contra, trebuie sa fii platit.


Teoretic si mai ales legal,asa este,cum a spus Olimpia. Insa in practica lucrurile nu stau intotdeauna chiar asa. Nu generalizez,dar (din pacate) mai exista si avocati care cer bani (si nu putini) pentru a fi indrumatori de stagiu.;)

Din fericire nu am dat peste astfel de avocati si sper sa nici nu ii intalnesc vreodata deoarece sunt o rusine pt aceasta profesie. Vorba aceea "fraieri sunt cei ce dau, nu cei ce iau". asadar daca dati peste avocati care si-au insusit astfel de practici, refuzati si mergeti mai departe pt ca intodeauna se gasesc avocati seriosi care si platesc.
intr-adevar sumele nu sunt prea mici si de aceea vroiam sa cer si aici o parere pentru ca o suma de 10.000 de euro mi se pare extraordinar de mult.
claudelus a scris:

intr-adevar sumele nu sunt prea mici si de aceea vroiam sa cer si aici o parere pentru ca o suma de 10.000 de euro mi se pare extraordinar de mult.


Cauta si cu siguranta vei gasi pana la urma un avocat care nu apeleaza la astfel de "practici".
Multa bafta! :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cati dintre voi au reusit ce si-au propus? crismari crismari Buna ziua! ma intreb cati dintre voi au reusit sa intre (pe merit!) la barou, sa-si gaseasca apoi un maestru? de ce intreb? pai mai am aproape 2 ani (sunt ... (vezi toată discuția)
Stagiatura in avocatura Ulpianus Ulpianus Pentru acest subiect astept niste raspunsuri sincere din partea avocatilor definitivi si a celor stagiari de pe forum. Fara incercari de idealizari, fara a ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept la 30 ani ContSters85367 ContSters85367 Buna seara, Daca incep acum, la 30 ani facultatea de drept, am vreo sansa sa profesez in acest domeniu in viitor, avand in vedere varsta ... (vezi toată discuția)