avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare dupa perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare dupa perioada de proba

Buna ziua,

Va rog imi puteti spune si mie cum poate inceta un contract individual de munca incheiat pe perioada nedeterminata dupa expirarea perioadei de proba? Cum instiintezi angajatul de decizie si cu ce articol se incheie contractul?

Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
Carmen-Bianca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 17 August 2011
In acest caz, aveti la alegere celelalte modalitati de incetare a c.i.m. prevazute in Codul Muncii ... fie prin desfiintarea postului, fie pentru motive dependente de persoana salariatului etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente de intocmit in cazul cim pe per determinata Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu buna ziua! ce documente trebuie atasate mai exact in cazul in care expira termenul contractului individual de munca incheiat pe durata determinata? mai ... (vezi toată discuția)
Decizie magdaema magdaema Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am un contract de munca pe perioada determinata care inceteaza la data de 28 sept cu ce data trebuie incheiata decizia de ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba karl_holcroft karl_holcroft Buna ziua, In cazul in care, in contract este prevazuta o perioada de proba desi durata contractului este nelimitata iar angajatorul se prevaleaza de aceasta ... (vezi toată discuția)