avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... diurna pe extern
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

diurna pe extern

buna ziua .sunt sofer pe camion de mare tonaj si lucrez cam 20 de zile din luna in comunitatea europeana fara sa vin in ro deloc.pentru aceasta perioada sunt platit cu 35 de euro pe zi.IN cazul in care am restante mari la innapoierea unui credit si intru in executare silita acesta diurna se considera venit de catre banca sau nu?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:12, 17 August 2011
Nu se considera venit, au destinatie speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe diurna transportatori in euro lucamimi lucamimi Buna! Sotul meu a contractat un credit de nevoi personale fara ipoteca. Este sofer pe comunitate si are salar in lei pe tara si diurna in euro. Firma la care a ... (vezi toată discuția)
Diurna calculata la pensia de intretinere a minorului friday_325 friday_325 Buna ziua, as dori sa stiu daca diurna obtinuta de un conducator auto de camion se include in veniturile la care se raporteaza calculul pensiei de intretinere ... (vezi toată discuția)
O informatie va rog chitoiu chitoiu Servus tuturor ! Sunt sofer profesionist si lucrez in spatiul european . Sunt interesat daca firma trebuie sa-mi pkateasca diurna zilnica si care este ... (vezi toată discuția)