avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna dimineata.
Ma confrunt cu o situatie destul de dificila in ceea ce priveste noul Revisal. Am vazut ca acum te pun sa treci si ce sporuri iau oamenii. Eu lucrez la o companie industriala unde angajatii nu au trecut in CIM sporuri, insa, cand sunt plecati la lucrari sunt platiti pt orele de noapte si orele suplimentare in baza unei decizii interne a formei. Mentionez insa ca aceste plecari nu sunt constante, pot exista si luni intregi in care sa lucreze normal, 8 ore/zi.
Va rog sa-mi spuneti daca e cazul sa completez ceva la sporuri in Revisal in aceasta conditie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 18 August 2011
sporul de vechime mai este obligatoriu?
lilid a scris:

sporul de vechime mai este obligatoriu?

Depinde de prevederea ce-l reglementeaza ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)
Intrebare revisal alexandra24 alexandra24 stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Introducere sporuri in revisal crissruc crissruc Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns in situatia in care trebuiesc introduse sporurile cu caracter permanent in revisal( de ex. spor vechime- care nu ... (vezi toată discuția)