avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Hotarare judecatoreasca pt conflict de munca
Discuție deschisă în Executare silită

Hotarare judecatoreasca pt conflict de munca

CIND OBTIN HOTARIREA JUDECATOREASCA IN INSTANTA SI ANGAJATORUL NU IMI DA BANII PE BAZA HOTARIRII CE FAC IN FINAL MA JUDEC CU EL IN FINAL.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 21 August 2011
In final, puneti in executare silita hotararea judecatoreasca, prin intermediul si cu ajutorul unui executor judecatoresc.
Buna ziua

Daca aveti o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, favorabila dvs, si constatati ca fostul angajator cu rea credinta se sustrage de la obligatiile de plata, va adresati de urgenta unui executor judecatoresc autorizat sa functioneze pe raza Curtii de Apel unde a fost pronuntata hotararea, apoi executorul va demara procedurile de executare silita, prin cea mai avantajoasa forma de executare - "poprirea conturilor societatii comerciale"(in situatia in care aveti date despre societate ca ar fi solvabila).
Va asigur ca in termen de CEL MULT O ZI de la poprirea conturilor bancare deja aveti banutii in cont cat si cheltuielile de executare silita, nici o societate serioasa nu poate risca poprirea conturilor bancare mai mult de o zi - ar fi un dezastru pentru companie-.

Cu toata stima

Vasile BUTUCARU
:offtopic: @lazar 27, scrierea nejustificata cu majuscule, contravine regulamentului de postare. Multumesc pentru intelegere.
@ butucaru
Cred ca ait gresit competenta executorului judecatoresc? ... este competent executorul judecatoresc din circumscriptia curtii de apel in a carei raza teritoriala urmeaza sa se faca executarea.
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs viss_vass viss_vass Cred ca nu o sa mai inchei acest subiect al disponibilizarii, Sper surprinderea mea , astazi am primit citatie de la curtea de apel cu recurs facut de ... (vezi toată discuția)
Executare silita kamy_dani kamy_dani in cazul unei hotarari judecatoresti se poate face executare silita la mai multe instante competente? (vezi toată discuția)
Poprire Bujor Catalina Bujor Catalina Buna ziua, va deranjez cu cateva intrebari: in cazul in care ratele ptr un credit nu au fost platite si debitorul a fost instiintat/somat sa plateasca, ... (vezi toată discuția)