avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema cu angajatorul

AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin posta o sesizare scrisa la ITM sa verifice de unde vine E-MAIL si cine la trimis dar in situatia ce se intampla ma lasa in pace angajatorul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 24 August 2011
De concediat s-ar putea sa va concedieze,dar din cu totul alt motiv decat cel invocat,faptul ca l-ati fi reclamat.
lazar27 a scris:

MIA spus in fata o sa te dau afara dovedeste-mi ca nu esti tu acela care mai reclamat.ZILE multe nu o sa am unde lucrez.

Sunt de acord cu dvs ... dar nu cred in varanta ca cei de la ITM spun cine a facut sesizarea (posibil sa existe si anumiti functionari publici care fac asa ceva, dar nu cred ca toti) ...

Dvs nu aveti cum sa probati ca nu ati facut acea sesizare la ITM , decat daca la ora transmiterii acelui mail faceti dovada ca nu erati la serviciu si erati in alta parte , unde aveti martori care sa sustina acest lucru.
Ati vazut acel Email Daca patronu a aruncat o piatra in balta De ce-i frica patronului de cei de la ITM Mai ales acum ! DEZBINA SI CONDU !!!
Ese doar o presunere a angajatorului , precum si a celui care a initiat acest topic ... care a mai expus mai demult aceeasi problema. Prin urmare, ar fi trebui sa stie exact ce a spus ITM-ul sau ce urmari a avut acea sesizare...sorry

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie danuttan danuttan O institutie refuza sa-mi rezolve petitia transmisa prin email,motivand ca este anonima si cerandu-mi datele de identificare :nume complet,adresa,telefon.Din ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere catre itm gigi1982 gigi1982 cum pot sa fac sa imi retrag plangerea de la itm Bucuresti facuta prin e-mail? (vezi toată discuția)
Sanctionarea divulgarii parolei adresei de email a firmei persoanelor neautorizate cyan cyan O persoana din cadrul companiei a divulgat parola emailului oficial al firmei unui fost angajat care avea acces la acest email. Dupa plecarea angajatului ... (vezi toată discuția)