avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... schimbare cod penal ptr condamnatii definitiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

schimbare cod penal ptr condamnatii definitiv

acum in toamna se va schimba si codul penal ,iar toti cei care au fost condamnatii definitiv se va reduce din pedeapsa 5 ani,nu conteaza daca esti recidivist sau primar
cand se va schimba codul penal si se va reduce cu cate 5 ani la toti cei condamnatii definitiv ,atunci sa vedem ce mai spuneti domnilor care stiti sa criticati si nu stiti absolut nimic de schimbarea pedepselor celor condamnatii deja
majoritatea intreaba cu ce ai avantajeaza codul penal pe cei condamnatii definitiv dar nu aveti nici un raspuns,pentru ca nu stiti,mai facetiva si voi relatii printre procurorii si judecatorii poate asa o sa ajutati oameni care sunt necajiti si nu au bani sa angajeze un avokt si isi spun si ei supararea si speranta k cineva ai va ajuta,dar voi faceti mai mult rau nu ai ajuta-ti deloc
Cel mai recent răspuns: michy , utilizator 21:38, 26 August 2011
ASTEPTATY VOI MULT SI BINE PANA VETI FII ANUNTATI OFICIAL
VA INTRA ANUL ACESTA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal juanpablosorin juanpablosorin a-s dori sa stiu,daca un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 15 ani,pt inselaciune,condamnare ramasa definitiva in anul 1999,dupa intrarea in ... (vezi toată discuția)
Daca se schimba codul penal anul acesta,prin schimbarea lui sunt favorizati in oarecare mod detinutii? 0ana006 0ana006 am auzit ca atunci cand se pun in aplicare noile legi, detinutilor li se ia o treime din pedeapsa. e adevarat? multumesc si daca are pedeapsa de 5 ani si are ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu cand intra noul cod penal ContSters221277 ContSters221277 prietenul meu este inchis din luna iulie ptr tentativa de omor si are o condamnare de 6 ani ,as dori sa stiu daca ii va mai scadea din pedeapsa cand va intra ... (vezi toată discuția)