avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

executor judecatoresc

Revin cu precizarea ca eu sunt cel pagubit. In instanta societatea la care lucrez a castigat. A trecut perioada de 30 de zile si nu am contactat inca executorul judecatoresc. Societatea debitoare are sa-mi plateasca 5000 lei si astazi a venit cu 100 de lei. Folosesc un subterfugiu?si cum pot sa-l contracarez.
Cu multumiri !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:41, 1 Septembrie 2011
Daca aveti o hotarare judecatoreasca irevocabila, trebuie sa mergeti la executor pentru punerea in executare. Starea de pasivitate a creditorului profita numai debitorului.
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2011
Georgeta Anghel (Rusu), Avocat
Daca sunteti beneficiarul unei hotarari a instantei,favorabila dvs,ramasa definitiva si irevocabila,formulati cerere catre instanta in vederea investirii cu formula executorie
Dupa ce obtineti titlul executoriu,contactati BEJ in vederea semnarii contract de executare,demararea procedurilor si etapelor necesare executarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - modalitate zerognost zerognost Situatie: pierd un proces cu miza financiara si se va ajunge la executare silita. Am un singur bun, un apartamanet: acesta este ipotecat catre o banca pentru ... (vezi toată discuția)
Care e procedura necesara in cazul unei cereri de executare silita? agrippinna agrippinna Buna ziua. Am o sentinta investita cu titlu executoriu si vreau sa o duc la un executor in vederea inceperii executarii silite. Am inteles ca trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Investire hotarire judecatoreasca dobro dobro Buna ziua.am ohotarire care nu afost atacata cu recursin termenul legal.cum procedez sa o investesc cu formula definitiva si irevocabila?mentionez ca este o ... (vezi toată discuția)