avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum se poate proceda in urmatoarea situatie: la momentul pronuntarii divortului parintele care nu este tutore a fost obligat la plata unei pensii de intretinere pentru copilul unic raportata la minimul pe economie, caci la acel moment a declarat nu avea un loc de munca. In realitate a lucrat mereu la o companie straina. Cum poate cere parintele tutore ca aceasta pensie primita de copil sa fie raportata la veniturile reale obtinute in strainatate? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eleinia , utilizator 18:46, 5 Septembrie 2011
Da, in cazul pensiei de intretinere este competenta si instanta de la domiciliul dvs.
Va multumesc. O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare pensie de intretinere minor ContSters115731 ContSters115731 Buna ziua.Trebuie sa fac o reactualizare a unei pensii de intretinere minor ,in cazul in care tatal acestuia lucreaza in strainatate,are venituri substantiale ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara claugeorgy claugeorgy am o fetita de 8 ani dintr-o casatorie anterioara la care tatal plateste o pensie de intretinere dupa venitul din tara mintind in instanta ca nu e angajat ,are ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara BEBELUSA77 BEBELUSA77 AS DORI SA STIU DE CE ACTE AM NEVOIE PT. CA COPILUL MEU SA PRIMEASCA PENSIE ALIMENTARA CALCULATA DIN SALARIUL PE CARE PARINTELE CELALALT IL PRIMESTE IN ... (vezi toată discuția)