avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am dreptul la adeverinta de salariat daca sunt in CIC?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am dreptul la adeverinta de salariat daca sunt in CIC?

Buna ziua ,
Sunt in CIC din 01-05-2007 ,am nevoie de o adeverinta de salariat pentru a-mi inscrie fiul la cresa. Angajatorul meu refuza sa mi-o dea pe motiv ca am contractul de munca suspendat. Doresc sa-l inscriu pentru acomodare ,iar dupa aceea sa-mi reiau activitatea .
Am dreptul la aceasta adeverinta ? Daca am acest drept ,va rog sa-mi spuneti ce articol imi da acest drept pentru a -l mentiona in cererea de adeverinta.
va multumesc anticipat!:help:
P.S ma pot angaja in alta parte?
Cel mai recent răspuns: eugenia2008 , utilizator 17:07, 4 Septembrie 2008
Eu am facut o rata la Ultra Pro (Cu banca BRD finance) si am dus o adeverinta de la Directia de Munca .Ei au dosarele mamicilor care sunt in CIC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic ContSters61392 ContSters61392 Am inteles ca cic se poate solicita dupa trecerea a 42 de zile de la nasterea copilului. Mentionez ca sunt tatal copilului si intentionez sa intru in acest ... (vezi toată discuția)
Salariata care intra in concediu pentru cresterea copilului - declaratie pentru intreruperea activitatii mikitud mikitud Salariata intra in concediu de ingrijire incepand cu 17.04.2012 si mi-a cerut o decizie sau declaratie ?! pentru intreruperea activitatii.Ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Concediu pt cresterea copilului alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem un angajat a carei sotie a nascut pe 9 ian, iar el vrea sa intre in concediu de crestere a copilului. Precizez faptul ... (vezi toată discuția)