avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pot sau nu pot ca PFA TAXI sa angajez terte persoane
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pot sau nu pot ca PFA TAXI sa angajez terte persoane

DORESC SA STIU DACA POT SAU NU CA TAXIMETRIST pfa ,SA ANGAJEZ PERSOANE CU CARTE DE MUNCA .
Cel mai recent răspuns: mociandor , utilizator 20:36, 8 Septembrie 2011
mociandor, eu zic sa ceri un raspuns direct de la sursa, www.anaf.ro, Asistenţă contribuabili, o sa-ti apara in stanga o lista in care o sa gasesti "Asistenţă prin e-mail". Completeaza-ti datele si posteaza-ti problema. Dupa mine insa daca iti desfasori activitatea dupa o lege speciala, mergi cu aia pina la capat ...
Popu a scris:

mociandor, pentru taximetristi exista legea taximetriei, chiar daca in privinta contabilitatii lucrurile sunt asemanatoare intre un PFA / taximetrist astea doua sunt organizate prin legi diferite. PFA-urile prin OUG nr. 44/2008 actualizata prin mai stiu eu ce ordonanta, taximetria prin Legea nr 38/2003. Da o cautare pe forum, intrebarea asta a mai fost pusa si de alti taximetristi.


Domnu' taximetrist, vezi ca ai incurcat strazile ... si pierzi clientii :D
Lasa-i pe cei care au raspuns, ca au dat raspunsuri bune, adica PFA poate angaja cu C.M, conform actualei legislatii.
Daca dam cu taxiul in gard, nu mai transportam cartofii la piata :)
am fost la reg. com. si sunt oficializat PFA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa taxi pot face angajari? este legea 38/2003 o lege speciala? CatalinNicolicioiu CatalinNicolicioiu Buna ziua, as dori raspuns la intrebarea mea: ce este o lege speciala si cu ce se diferentiaza ea de o lege generala? Motivul pentru care sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4932 am dreptul sa am angajati? adrianr adrianr Buna ziua, In anul 2004 am infiintat un PFA, care prin anul 2008 l-am schimbat in I.I. ca sa pot sa am angajati. In urma cu o luna am un control de la ... (vezi toată discuția)
Intreprindere idividuala sau pfa giovana giovana cum este legal sa practc taximetria pe intreprindere idividuala sau pfa? (vezi toată discuția)