cr15tian a scris:
Astazi am depus cerere de despagubire, convocarea la conciliere si le-am inregistrat la ei, in dublu exemplar. Apoi am fost si la CSA si am mai facut o reclamatie. O sa postez noutatile asupra acestui caz, dar directorul de la Carpatica mi-a zis ca nu o sa se intample nimic, ca au mai incercat si altii mai 'jmekeri' ca mine si cu avocati si tot nu si-au scos banii de la ei... Time will tell :luck:
Eu stiu sigur pe cineva in aceeasi situatie (avea dreptul la despagubire) si era plimbat de vreo luna in bataie de joc de inspectori si sefuleti de la firma ce trebuia sa il despagubeasca.
Rezolvarea cea mai rapida a fost ca le-a "soptit duios" cu voce la maxim ca ii asteapta la terminarea programului si ii bate pana ii nenoroceste.
Pur si simplu a zis ca le scoate ochii si le taie urechile. Pe loc doar au ingalbenit si amutit. Dupa ce si-au revenit din soc si-au amintit sa vorbeasca politicos si a doua zi a fost invitat sa isi primeasca banii.
Nu este poveste si nu este vorba de instigare. Poate fi o solutie de rezolvare a problemei.