avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Flux abateri disciplinare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Flux abateri disciplinare

Va descriu urmatoarea situatie:

In aceeasi zi in care am fost la comisia de cercetare disciplinara se emite o alta adresa de convocare disciplinara prin care sunt chemat la o alta comisie de cercetare disciplinara cu acelasi presedinte de comisie.Se refera la o problema anterioara care ar fi putut fi luata in discutie la prima cercetare.In fapt se incearca fabricarea motivului de abateri repetate pe motivul executarii necorespunzatoare a unor sarcini de serviciu care de altfel nici nu-mi apartin.

Este posibila legal o asemenea succesiune in emiterea actelor?
Cel mai recent răspuns: costel58 , utilizator 21:27, 20 Septembrie 2011
Inteleg ca cine apeleaza la justitie se supune la represalii fara aparare?
costel58 a scris:

Inteleg ca cine apeleaza la justitie se supune la represalii fara aparare?

Nu aceasta este ideea , ITM-ului nu are competenta de a se amestaca intr-un litigiu deja pe rol ... puteti solicita instantei sa solicite de la ITM rezultatele controlului efectuat la angajator.
Multumesc.Se poate apela la politie in cazul continuarii abuzurilor?Sub ce forma?
Pana la judecata nu vad nici un alt organism sa poata interveni.
Se poate incerca o plangere penala pentru abuz in serviciu ....
Problema este ca aspectele sesizate la ITM nu se refera la litigiul pe rol ci la alte aspecte aparute ulterior. Nici la acestea nu se mai poate interveni de catre ITM?

Alte discuții în legătură

Referat itm art. 65 emoketm emoketm Pentru a desface un CIM disciplinar trebuie facut un referat catre ITM, in care sa se explice imprejurarile care au dus la asta. Desi am tot ceea ce-mi ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara viciata Consultant Covasna Consultant Covasna Buna seara. Am fost chemat la cercetare disciplinara printr o concvocare in care nu s a explicat concret pentru ce sunt chemat, au scris doar ca va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Convocare cercetare disciplinara smari smari Buna ziua ! Pe scurt,daca exista un termen intre data sesizarii si convocarea salariatului? Nu ar trebui sa fie undeva aproape de data sesizarii? Sau prin ... (vezi toată discuția)