avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere masina fortat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere masina fortat

Buna ziua, am vandut o masina acum vreo 5 ani si ma tot minte cumparatorul ca vine sa o radieze iar acum nu mai vreau sa il mai astept, ce pot face in situatia asta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:26, 12 Septembrie 2011
Mergeti la politie si faceti o cerere de radiere aratand motivul si depuneti in copie toate documentele prin care poate fi identificata masina apoi cu hartia de la ei mergeti la adm financiara unde platiti impozitul si solicitati radierea masinii din partida dv fiscala Ar fi bine daca ati avea si actul de v/c incheiat intre dv si cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere/radiere/inmatriculare autovehicul dislexic dislexic buna seara, am gasit acest post din luna ianuarie fara niciun raspuns. sunt intr-o situatie asemanatoare si nu stiu ce sa fac Am vandut un autoturism in ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism serafim liviu serafim liviu acum 4 ani am vandut o masina .ca acte de la acea masina mai am doar cartea de identitate a masinii .Nu cunosc unde mai este acum masina si nici cine o are in ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare a unui autoturism? cristache paula cristache paula buna va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatorea probleme: tatal meu in urma cu 8 ani a vandut o masina unei rude fara sa faca acte,acea ruda a vandut ... (vezi toată discuția)