Va rog sa-mi spuneti daca mi-am dat demisia conf art 55/lit b pe 23 08 2011,dar contractul de munca mi-a fost inchis incepand cu data de 31 08 2011,mai pot beneficia de tichetele de masa aferente lunii august 2011?Multumesc!
Daca spuneti ca nu se acorda t. m.in concordanta cu prevederile legii 142,atunci poate aveti reglementat prin Contractul Colectiv de Munca la nivelul unitatii/ramurii modalitatea de acordare despre care vorbiti.Verificati acest aspect.Daca constatati ca nu s-au acordat corect,in concordanta cu CCM,puteti sesiza ITM ul.
Am verificat contractul si este stipulat la litera J- "alte venituri: tichete de masa conform prevederilor legale"; doar atat.Chiar daca ar fi fost prevazuta reglementarea de care spuneati,eu deduc ca atata timp cat am lucrat pana pe 30.08.2011 inclusiv,sunt obligati din punct de vedere legal sa-mi vireze tichetele respective,chiar si la sfarsitul lunii septembrie.Doar daca vor refuza sa mi le dea,motivand ca nu am lucrat toata luna(asa au facut cu alte colege),atunci ma pot adresa la ITM. E corect asa?Va multumesc mult !
Dupa lege,nu ati mai avea nimic de luat in septembrie,atata timp cat cim ul a incetat in 31 august,iar tichetele pt.august le primeati in iulie....In august.trebuiau distribuite t.m.pt.septembrie.
Incercati o sesizare la ITM.
Tichete de masa
Luci05
Buna ziua! Am fost in concediu de creștere copil si am revenit la serviciu,as dori sa stiu cum se dau tichetele de masa,pe luna in curs sau pe luna ce a ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa
Jjnn
Am contact cu timp normal de lucru si am lucrat 12 zile a cate 4 ore pe zi, iar 4 ore am fost pontat din ore libere lucrate si neplatite.Cate tichete de masa ... (vezi toată discuția)