seful scarii nici nu exista dpdv juridic. intrebati presedintele si pe cei din comitetul executiv al blocului daca au semnat vreun contract cu vreo firma pentru lucrarea respectiva. daca au semnat, sinteti buni de plata. daca nu s-a semnat, nu faceti nici o plata firmei respective si lasati-i sa va dea in judecata. in instanta nu vor avea niciodata sorti de izbinda
Buna ziua.. Acum 2 saptamani ne-am trezit la bloc cu sapaturi cu o firma privata care se ocupa de canalizarea a 3 blocuri fara ca nimeni sa ne intrebe nimic.. Dupa ce sau terminat lucrarile ne-am trezit cu un deviz de 170 de milioane.
Pe noi nu ne-a intrebat nimeni daca dorim aceasta lucrare daca suntem de acord daca semnam ca vrem sa facem aceasta modificare ..
Ce putem face? Am fost sa vorbesc cu sefa scarii care este o stimabila de vreo 80 de ani si care raspunde ce vrea .
Si a zis ca daca nu ne convine si nu vrem sa platim ne vedem in tribunal.
Ce putem face ce pasi trebuiesc urmati .. Pentru ca mi se pare ciudat sa platesti ceva ce nu doresti si iti este bagat pe gat ca vrei ca nu vrei ...
Multumesc
in mod normal, la o lucrare de asemenea amploare si atit de costisitoare ar fi trebuit sa mearga macar cu un tabel din apartament in apartament si sa informeze proprietarii asupra lucrarii, daca nu cumva sa faca sedinta extraordinara a adunarii generale prin care sa se ia decizia respectiva, INAINTE DE SEMNAREA CONTRACTULUI.
Si daca comitetul executiv al blocului a semnan ? Adica aia poate sa faca orice noi platim fara sa ne intrebe?
~ final discuție ~