Am o hotarare definitiva irevocabila si executorie de punere in posesie si eliberare titlu de proprietate pt. un teren intravilan. Am transmis hotararea si o cerere la Comisia locala de fond funciar acum 2 luni si primarul refuza sa aplice dispozitivul hotararii.Mi-a raspuns ca o sa apeleze la caile extraordinare de atac si o sa intarzie ani punerea in aplicare . O sa fac o actiune in contencios pt. obligare la amenda si despagubiri.Ceea ce vreau sa intreb: poate suspenda punerea in aplicare a hotararii formularea unei contestatii in anulare?
Nu stiu daca poate face contestatie in anulare, dar daca are imaginatie (si as dori sa nu aiba) poate solicita revizuirea hotararii dvs. (in cazul cel mai rau, se poate ajunge pana la desfiintarea hotararii initiale) - nu-mi sariti in cap, stimati colegi, am vazut caz real!
Apelati dvs. la un executor judecatoresc sa incerce sa faca executarea silita (eventual sa cereti si ceva daune prin instanta), faceti un memoriu catre prefect (si comisia judeteana trebuie sa fi fost parte in proces), poate revine la sentimente mai bune!