avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme de evacuare a chiriasilor de la ICRAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme de evacuare a chiriasilor de la ICRAL

Buna ziua! Cine imi poate spune cum pot da afara fostii chiriasi ai ICRAL in urma retrocedarii unei case in Bucuresti . Pe calea judecatii cred ca dureaza 3-4 ani . Politia nu se baga, . Cu stima Tudor Florin
Cel mai recent răspuns: cris150 , utilizator 18:45, 13 Octombrie 2011
daca imobilul a fost restituit prin dispozitia primarului general prin solutionarea notificarii pe L 10 va trebuie o hotarare judecatoreasca de evacuare.
daca ati obtinut imobilul prin revendicare in instanta puneti in executare dispozitivul hotararii cu ajutorul unui executor judecatoresc.
succes
Nu trebuie mai intai ca chiriasii sa fie notificati pentru incheierea unui nou contract de inchiriere in baza oug 40/1999 si in caz ca nu accepta condiitile noului contract se poate incepe procedura de evacuare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa retrocedata legal ,probleme de evacuare a fostilor chiriasi tudorflorin tudorflorin Buna ziua ! In luna aprilie 2011 am fost pus in posesie de catre Primaria Generala in urma dipozitiilor legale , a unui rest de casa din sectorul 2 . Mentionez ... (vezi toată discuția)
Oug 40 din 1999 ContSters54572 ContSters54572 În prezent, chiriaşul cumpărător căruia i s-a desfiinţat contractul în urma promovării de către fostul proprietar a unei acţiuni în revendicare, mai ... (vezi toată discuția)
Notificare chirias .....termen? bobetoni bobetoni Trebuie sa evacuez nishte chiriasi....dintr-un imobil....am trimis notificare prin executor...pentru a le pune la dispozitie un alt spatiu...nu s-au ... (vezi toată discuția)