avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ocuparea abuziva a unui spatiu comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ocuparea abuziva a unui spatiu comun

Am un vecin care a ocupat un spatiu comun abuziv fara documente legale si nu vrea sa-l elibereze..iam propus sa plateasca chirie ptr acel spatiu asa cum sa hatarat si aprobat in AG si nici asa nu vrea....presedintele blocului la somat sa elibereze acel spatiu si a fost amenintat ca o sal loveasca cu ranga in cap daca se atinge de ''GHENA LUI'' din aceasta situatie vecinul in cauza a luat-o ca pe ceva personal si incerca prin metode neintemeiate sa gaseasca tot felul de chichite impotriva comitetului intimidari..amenintari....s.a.m.d...mai mult decat atat face presiuni cu tot felul de cereri absurde catre comitet ptr a ingreuna activitatea asociatiei de proprietari.Ce putem face cu acest vecin ?Va multumesc si astept un raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
nickforspeed, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandra56! , utilizator 10:21, 16 Noiembrie 2018
Buna am o intrebare ce se poate intimpla daca nu se respecta hotararea judecatoreasca data prin instanta.Nerespectarea programului de vizita pentru minor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu asociatie petrisor dumitru petrisor dumitru Pentru inchirierea unui spatiu comun al asociatiei de proprietari, in afara de aprobarea adunarii generale de ce mai este necesar. (vezi toată discuția)
Proprietar .. .nelinistit alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Buna, va scriu din Deva, sunt proaspata administrator de bloc :\">. Am o problema cu niste proprietari, in sensul ca, de ani de zile ocupa uscataria scarii ... (vezi toată discuția)
Spatiile comune din bloc GIANINA21 GIANINA21 Suntem obligati de administrator sa platim chirie pe uscatorii si ghenele de gunoi.A hotarat administratorul cu comisia juridica care are 4 persoane fara sa ... (vezi toată discuția)